El Cambrils Unió segueix orfe de victòries

Jornada atípica amb tan sols 7 partits disputats on el Cambrils continua sense guanyar i Manresa i EFAC han desaprofitat l’oportunitat de col·locar-se líders provisionals

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
El Viladecans impedeix sumar la primera victòria a un Cambrils Unió que va donar la cara // FOTO: @UD_Viladecans

Setena jornada i el Mollerussa continua líder tot i no jugar aquest cap de setmana el seu partit contra l’Andorra pels compromisos internacionals del conjunt tricolor. No ha estat l’únic encontre que no s’ha jugat. El Lleida B-Rapitenca s’ha suspès al minut 5 per la pluja que queia al Gardeny.

RESULTATS  i  CLASSIFICACIÓ JORNADA 7

Pel que fa a la resta de la jornada, cal destacar una nova derrota del Cambrils Unió, el qual encara no coneix la victòria aquesta temporada. Els cambrilencs es van desplaçar al complicat camp del Viladecans i, tot i no fer un mal partit no van poder treure res positiu. Durant la primera meitat, es va veure un bon encontre amb ocasions per tots dos conjunts mentre que als segons 45 minuts els locals van gaudir de més possessió i van cercar el gol insistentment. Un gol que va caure al minut 72 quan Iván va caçar una pilota rebutjada pel pal i la va introduir a la porteria rival. Els visitants no es van donar per vençuts i van intentar empatar fins al darrer minut però sense sort.

Una dinàmica molt diferent de la del Cambrils Unió viu un Igualada que continua sense afluixar i dissabte va sumar el seu quart triomf consecutiu. Aquesta vegada la seva víctima va ser un Tàrrega que arribava a Les Comes amb la moral alta després de guanyar el seu primer partit la jornada passada. En uns primers 45 minuts on els locals van realitzar el seu característic joc de toc i els visitants es van arreplegar al darrera esperant sortir a la contra, l’únic gol el va marcar Joel de penal al minut 31. Amb l’1 a 0 es va arribar al descans. A la represa, els lleidatans van avançar línies i com a conseqüència d’això van gaudir d’alguna aproximació, encara que van ser els blaus, jugant amb un home més des del minut 69 per l’expulsió del targarí Dídac per doble amonestació, els que van colpejar de nou gràcies al gol de Martí Just a passada d’Antonio. Corria el minut 78 i quan tot semblava dat i beneït, Daniel Vargas al 89 en una jugada aïllada va posar el 2-1 definitiu.

Ratxes trencades

Dos equips van trencar les seves ratxes positives. Els empats de Manresa i EFAC posen punt final a 5 victòries seguides i els hi impedeix escalar fins al liderat provisional.

El Manresa no va poder passar de l’empat a 0 al camp Municipal de Nou Barris davant una Montanyesa que va gaudir d’ocasions perquè els tres punts es quedessin a casa. Un inici sense un dominador clar va donar pas a la primera gran ocasió desaprofitada pels locals quan Jaime Fuentes va enviar fora una pena màxima a favor al minut 29. El guió durant els segons 45 minuts no va variar gaire i Patxi la va tornar a tenir pels barcelonins però el porter manresà va desviar l’esfèric. Bon punt en un bon matx dels grocs i negres.

Ratxa trencada per un EFAC que no va passar de l'empat contra el Vilanova // FOTO: efacalmacelles.cat
Ratxa trencada per a un EFAC que no va passar de l’empat al camp del Vilanova // FOTO: efacalmacelles.cat

Taules, també van presenciar els espectadors que es van acostar fins a L’Alumnes Obrers. El seu equip va rebre a un EFAC immers en una dinàmica molt positiva i que volia sumar uns altres 3 punts. Un Vilanova endolladíssim va sorprendre a uns visitants que van sortir adormits i es van trobar amb el primer de la tarda molt aviat. Era el minut 4 i Barragán va aprofitar una gran passada de la mort d’Alejandro Pascua per afusellar la porteria rival. El gol va despertar als lleidatans que van passar a dominar el matx, gaudint de clares oportunitats per empatar com les d’Òscar Canadell i les dues d’Enric Bosch. Precisament, l’Enric va ser l’artífex de l’empat a 1 al minut 35. A la represa, els vilanovins van controlar el partit però no van saber transformar les seves ocasions i menys encara, quan Hernando -va portar de corcoll a la defensa almacellenca- va veure la vermella directa al minut 75.

El tercer empat de la jornada es va viure al derbi lleidatà entre Borges Blanques i Balaguer. El Balaguer es va plantar al Municipal amb Jordi Belló a la banqueta després de la destitució de Toni Menchón a principis de setmana. Pel que fa al partit, els de Manel Cazorla van sortir amb les piles carregades com demostren les dues pilotes estavellades al pal en els primers 15 minuts. El domini borgenc va tenir el seu premi amb el gol de Ricky al 35, encara que l’alegria només va durar un minut. Temps que van tardar els balaguerins a treure del mig del camp, aproximar-se a l’àrea contrària i que Adri Fernández perforés la porteria. Ja a la segona meitat, Joe al 49 va tornar a posar per endavant als seus, els quals van veure com al minut 66 l’àrbitre els hi xiulava un penal en contra i expulsava Tato amb vermella directa, en una decisió molt protestada per la parròquia i la banqueta local. L’encarregat de transformar la pena màxima i establir el 2-2 final va ser, de nou, Adri Fernández. Amb aquest empat els de les Garrigues continuen sense guanyar a casa.

Triomfs per respirar tranquils

Triomf sofert i amb 10 homes del Sant Ildefons davant del
Triomf sofert i amb 10 homes del Sant Ildefons davant del Júpiter // FOTO: @uesantildefons

Qui sí que es va emportar el triomf va ser el Sant Ildefons. Un triomf sofert fins al darrer minut i per la mínima davant el Júpiter al Municipal de Sant Ildefons. Després d’uns primers 10 minuts sense gaires aproximacions per cap dels dos, Alabau al 16 va obrir la llauna per uns locals que van haver d’esperar fins al minut 62 per ampliar la diferència amb el gol de Roger Gorrea. A partir d’aquest moment, les coses es van complicar pel Sani. Primer, el local Fabra va veure la vermella directa en cometre un penal que va convertir en gol Marcos al minut 68 i més tard, quan Peke al minut 80 va igualar l’encontre. Dos minuts abans del 90, Rafel Roger va fer embogir el Municipal en marcar el 3-2 que donava els tres punts al seu equip.

L’altre equip del Baix Llobregat, el Vista Alegre, no va ser menys i també va vèncer per la mínima al camp de La Bòbila. El Gavà arribava al partit eufòric gràcies a la seva primera victòria aconseguida la jornada passada però, de nou, la sort va girar la cara als de Serrano. En un partit animat i amb ocasions per a tots dos conjunts, els locals van tornar a estar negats de cara a porta i ho van acabar pagant. Al minut 43, Joan Vázquez desvia una pilota centrada a l’àrea, enviant-la al fons de la seva pròpia porteria sense que Kilian pogués fer res. Tot i el gol, els blau-grana van continuar lluitant i cercant el gol de l’empat. Un gol que va poder arribar al minut 62 quan Joan va llençar una pena màxima però que va aturar el porter visitant Tomás.