El calendari de segona B es coneixerà aquest dijous

Les coses de la Federació Espanyola van a poc a poc. Això ja se sabia, ja que no és la primera vegada que els clubs es queden a l’espera de conèixer el seu calendari. El sabran aquest dijous. A Las Rozas no van estar tots els representants de Catalunya

MANUEL SEGURA
La representació #futbolcat a l'Assemblea // FOTO: FCF
La representació #futbolcat a l’Assemblea // FOTO: FCF

CE L’Hospitalet, Álex Talavera, president de la UE Cornellà, i Óscar Alvarez, director esportiu del Llagostera es van absentar, sense motiu conegut, de l’Assemblea ordinària de la Federació Espanyola on tenien vot representatiu. En el cas del club riberenc hauria d’haver parlat amb el seu paper pels clubs del futbol amateur a part de què havia estat fins fa pocs dies el representant dels clubs catalans de la segona B. La seva dimissió va ser acceptada dies enrere i Xavier Llastarri, president del Reus, apunta a substitut. Talavera i Alvarez, ara retirats, encara ocupen plaça de representant dels jugadors.

Cal afegir que les seves baixes no haguessin incidit en gens sobre el succeït en l’Assemblea. De fet, l’únic present, amb veu i vot, dels clubs catalans de segona B va ser Joan Gaspart, vicepresident de la RFEF i que va ostentar també la representació de la UE Sant Andreu. Curiós. En nom dels equips modestos no va faltar la Damm de la mà del seu president Ramon Agenjo.

En l’acte van estar presents amb Andreu Subies, president de la FCF al capdavant, Albert Soler, responsable d’esports professionals del FC Barcelona, Joan Collet, president de l’Espanyol, Josep Maria Andreu, president del Nàstic, Josep Contreras, directiu de la FCF i els campions, Nàstic, Ascó i Levante Las Planas (futbol femení)

El sorteig del calendari de la segona B serà aquest dijous sense que els equips catalans haguessin acudit tampoc a la reunió que va haver-hi la setmana passada a Madrid on es va parlar de la confecció dels grups.