El cadet de Carlos Martínez es manté en l’èxit

Serà l’onzena temporada que el cadet del FC Barcelona canti el títol de campió, però cada temporada la prova és més difícil. A falta de la última jornada, la diferència és de 5 punts respecte a l’Espanyol (2n)

EDUARDO BERZOSA
FC Barcelona, cadet
FC Barcelona, cadet, campió 2018-2019: Foto: C.M.

Aquest passat cap de setmana van cantar el títol de campió i aquest pròxim dissabte el podran festejar davant de la seva afició en la Ciutat Esportiva. Els cadets del FC Barcelona van vèncer al Gimnàstic Manresa i van gaudir d’un nou campionat en el qual, probablement, trauran 5 punts al seu immediat seguir, el RCD Espanyol.

Aquest pols històric amb els pericos s’ha mantingut sempre i tan sols en la campanya 2016-2017 es podia haver trencat, ja que tots dos van acabar amb 82 punts; el gol average va fer la resta.

Aquest Barcelona, dirigit per Carlos Martínez, i que ha comptat amb els gols de Leo dos Reis (19 en 27 partits) i Saidou Bah (8 en 29) –el Pitxitxi ho defensa el ‘verd’ Sergi Baldrich (21 en 26) i la tercera posició el blanc-i-blau Mateo Joseph Fernández, 14 en 26- només s’ha permès deixar de guanyar un total de 20 punts dels 90 que s’han disputat; és a dir, 7 empats i 2 derrotes en les 30 jornades de Lliga.

És més, aquests dos KO es van produir enfront del Gimnàstic Manresa (22 de desembre), per 0-1, i a Tarragona (3 de Novembre). Ningú més ha pogut amb els barcelonistes.
Aquest pròxim dissabte els de Martínez podran rebre l’aplaudiment de la seva afició en el seu últim partit contra l’At Segre i amb la perspectiva d’una interessant Copa Catalunya.