El Besòs Barón de Viver acaricia la glòria

Un camp nou! Aquest serà el regal més gran que aquesta modesta entitat rebrà aquest pròxim mes d’Agost. Han estat molts anys de peregrinar per molts escenaris però finalment seran a casa seva

EDUARDO BERZOSA
Besós Baró de Viver, Nou Camp
Missatge claríssim del Besós Baró de Viver // FOTO: Club

Amb quatre equips (amateur, el filial, el juvenil i el de veterans), la Unió Esportiva Besòs Barón de Viver està molt prop de rebre una gran alegria: el seu nou camp. Estarà en el seu barri, en el barri de Barón de Viver, (carrer Asunción, cantonada Tucumán). Fundat en el 2012, i fruit de la desaparició de la Unió Esportiva Besòs Barón de Viver, al seu torn resultat de la unió entre el Besòs (1949) i Barón de Viver (1964), “aquest club ha anat donant tornades pels camps de Bon Pastor i la Trinitat, amb entrenaments en el camp antic de Bon Pastor i últimament en Clot de la Mel”, comenta el seu president, Manuel Martínez, a Futbolcatalunya.

esos Barón de Viver, Nou Camp
Aquest nou camp pinta molt bé // FOTO: Besos Barón de Viver

Després d’haver sofert en primera persona “molts dies d’alegria i tristesa per aquests camps de Déu, aquí estem esperant perquè ens donin aquest nou camp que aquest barri necessita. Esperem amb tota la nostra il·lusió que això arribi i creiem que per al mes d’agost ja estarà disponible i poder gaudir-lo. Mai haurien d’haver trigat tant”, afegeix el màxim dirigent d’una entitat modèlica de la mà de Manolo Martínez i el seu fidel escuder i Director General, Lluís Vendrell.

Molt agraïts “al suport i ajuda dels Ajuntaments de Sant Andreu i Barcelona” volen de manera especial “fer costat a la joventut del barri. De moment tenim l’A, el B, veterans i juvenil i esperem comptar amb més equips molt aviat”