El Benjamí A de la UE Cornellà fa història

L’equip que dirigeix Xavi Muñoz està quallant una temporada magnífica i, a la vegada històrica. Els números parlen per sí sols

JAVIER MERINO
redaccio@futbolcatalunya.com

Els verds són líders // FOTO: UE CORNELLÀ
Els verds són líders // FOTO: UE CORNELLÀ

Per primera vegada a la història, el Benjamí de la UE Cornellà ha acabat en primera posició al finalitzar la primera volta, per damunt d’equips amb el potencial de Barça i Espanyol. Els de Xavi Muñoz són l’únic equip que encara no sap el que és perdre, i només va cedir dos empats davant el Sant Gabriel i l’Espanyol. A més, també són el tercer equip més golejador de la categoria (84 gols) i el menys golejat (16).

Actualment els verds lideren la classificació amb un total de 41 punts i porten una ratxa de 6 victòries consecutives. El tècnic Xavi Muñoz afirma que la clau de l’èxit està “en el grup que hem fet. Hi ha molt bona relació entre els jugadors i això es nota tant en els entrenaments com en els partits. A banda d’això, tenen molta qualitat i facilita la feina”. “No pensem que estem fent història. Nosaltres volem anar partit a partit. Sabem que dintre de tres partits tenim un partidàs contra el Barça però no volem mirar més enllà del següent rival, l’Igualada”.

Respecte a l’objectiu marcat, el míster afirma que “L’objectiu principal és entrar a Copa Catalunya. Entren els dos primers i el millor tercer classificat del grup català. Crec que aquest objectiu és factible, que no vol dir que sigui fàcil, però, lògicament, si arribem amb opcions de guanyar la lliga en els últims partits, ho intentarem fins al final”.

Resultats com el del Benjamí A, sumat al dels altres equips del futbol base, evidencien la vivacitat de la escola i l’actitud tant dels futbolistes com dels entrenadors, demostrant que, cada dia, la Unió Esportiva Cornellà creix exponencialment.