El Barça, molt pendent de Na Capellera i Son Bibiloni

A 14 punts de l’Espanyol i a 10 de la Damm, poc pot, a priori, fer el FC Barcelona en la Divisió d’Honor Juvenil. Però, atenció a aquesta jornada, perquè tot pot passar en Na Capellera i a Son Bibiloni

Campuzano és el màxim golejador de la Divisió d’honor Juvenil / FOTO: SENTIMENT PERICO

Llàstima que aquesta apassionant Divisió d’Honor Juvenil no tingui un seguiment televisiu adequat. Bon futbol, emoció i molta igualtat estan presents en molts camps del territori i una prova més arriba aquest cap de setmana. Màxima atenció per a dalt, ja que l’intractable líder (RCD Espanyol) visita al tercer classificat (Mallorca) amb vuit punts de renda pels de Gallego. Els insulars, per la seva banda, esperen tranquils en el seu feu on ningú ha pogut encara portar-se els tres punts en joc; com a màxim ha cedit quatre empats. Encara ressona en la Ciutat Esportiva ‘Dani Jarque’ l’1-2 de la primera volta.

Això serà el diumenge a la tarda (16 hores), solament mitja hora abans que Manacor i Damm es trobin en Na Capellera. El passat 5 d’octubre els de Cristóbal Parralo li van superar amb un rotund 3-0 enfront d’un rival que està quallant un curs excel·lent. Aquesta quarta plaça, amb 25 punts assolits sobre 30, parla molt bé dels jugadors que dirigeix José Sanso. Els cervesers acaricien aquesta plaça vàlida per entrar en la Copa del Rei i saben que es juguen un bon percentatge de possibilitats en aquest partit.

A tot esperarà el FC Barcelona de Jordi Vinyals qui espera un miracle gairebé impossible. Els blaugrana esperen aquest diumenge a un Badalona que va sortir la passada jornada de zona de descens en superar al Lleida Esportiu.

Per a baix, tota l’atenció estarà centrada en el duel entre Mercantil (15è) contra els ilerdencs (13è) a els qui les quatre derrotes per una victòria en els últims cinc partits li han enfonsat bastant. Aquests tres punts contra els recuperats vallesans són claus