El Barça, campió, però la #lnj7 no s’acaba

Ha acabat la competició i ho ha fet amb el títol per al FC Barcelona, no obstant això la #lnj7 es continuarà jugant els despatxos, ja que cal estar atent al futur del Reus Deportiu. Atenció Badalona!!

Barcelona B
Barcelona B, campió de la #lnj7/FOTO: FCB

Es va portar el pols final el segon juvenil del FC Barcelona. Els de Fran Artiga, que van tancar el descans amb 1-1, van embogir en la segona part i la ‘màquina’ de Jardí, Moro, Diego i Oriol Soldevila va ser infal·lible.

En resum, triomf blaugrana mentre el RCD Espanyol golejava l’At Segre, amb pòquer de goles per a Juan Julián Mahicas, i el Damm no passava de l’empat a dos davant el Mercantil, remuntada inclosa (Veure RESULTATS 34a JORNADA i CLASSIFICACIÓ FINAL)

Èxit, doncs, del Barcelona, gran temporada de l’Espanyol de Luis Blanco i retorn a la Divisió d’Honor del Damm de Martín Posse i el gran Jàbac i Terrassa d’Eduard Mota. Però, atenció, perquè aquesta #lnj7 segueix pendent de la decisió del Reus Esportiu al voltant del seu futur –si l’administrador concursal paga a la plantilla, tècnics i empleats i la @RFEF posa mans en l’assumpte- És a dir, aquesta plaça la podria ocupar… el Badalona de Santi Alvarez de Lliga Nacional si no es manté el Gimnàstic Manresa. Cal esperar la gran decisió

Una temporada igualada

Amb només sis punts entre l’onzè i el 17è i un títol que s’ha decidit en aquesta última jornada, es tanca un altre curs en el qual Barcelona (campió i màxim golejador,110 gols) i Espanyol tornen a manar, el Damm (equip menys golejat, 27) torna a una DHJ de la qual mai va haver de baixar i ovació majúscula per a Jàbac i Terrassa, Badalona i EF Mataró.

Santi Alvarez,, Badalona
Santi Alvarez, tècnic del Badalona/FOTO: Eduardo Berzosa

La presència dels nouvinguts (Vilaseca, EF Mataró, Mercantil i EF Gironès Sàbat) ha estat excel·lent; els d’Alberto Cózar han arribat còmodes al final de la Lliga, els roig-i-negres de Kiko Parcerisas s’han deixat notar, els vallesans de Carlos López s’han reafirmat en la categoria i als del Germans Sàbat només les ha faltat un punt per a salvar-se.

Dues filials (Girona i Cornellà) van lluitar sabedors que estan aquí per a formar-se i intentar llegar el més lluny possible i ho han sabut fer; triomf salvador del Nàstic la seva visita a Vilaseca que li serveix per a mantenir la categoria igual que empat balsàmic de la Unificació en Bellvitge per a seguir en la categoria, el mateix que el Sant Andreu de Cristian Donaire qui es va acomiadar de Narcís Sala amb derrota encara que continua viu.

Descens per a l’EF Gironès, At Segre i Mollet al costat de la FE Palamós i ja escalfen motores els cinc equips que pujaran des de la Preferent juvenil