El Barça B es fa gran contra les adversitats (3-2)

El filial blaugrana, amb vuit baixes i alguns juvenils a l’onze, supera el Valladolid B. Dos gols de Konrad De La Fuente i un de Monchu premien l’aposta de Garcia Pimienta, invariable independentment dels noms

JORDI MESTRES @jordimestres7
El Barça B va superar el Valladolid B // FOTO: FC Barcelona B

Molt s’havia parlat de qui no estava al Barça B, però els que van jugar contra el Valladolid B van demostrar que la font de talent blaugrana és inesgotable. El juvenil Konrad De La Fuente va ser la figura principal d’un partit en el que també va destacar Ilaix Moriba. Capítol a part mereix Monchu, que amb 20 anys juga amb la jerarquia d’un veterà i també García Pimienta. Renovat fa uns dies, l’entrenador del B va competir jugant bé. Com ho ha fet tota aquesta temporada.

El Barça B arrencava amb un onze poc habitual aquest play-off. El filial blaugrana tenia fins a vuit baixes, algunes tan importants com les d’Araujo, Riqui Puig o Álex Collado. Amb tot, l’inici va ser positiu. Konrad De La Fuente, un dels juvenils que va alinear Garcia Pimienta, va estrenar el marcador després d’una jugada de fe de Morer.

L’alegria va durar poc, molt poc. Només cinc minuts després un altre De La Fuente, en aquest cas Miguel, marcava l’empat. El gol va afectar psicològicament al Barça B, que des d’aleshores no va sentir-se còmode. Sense pilota, el filial blaugrana no va saber controlar el partit i el Valladolid B, un bon equip, va imposar el ritme. L’equip de Javier Baraja va tenir alguna acció clara, però es va arribar al descans amb empat a un. Tot quedava obert per la represa.

I la segona part va ser molt millor pels interessos blaugrana. El Barça B va millorar i fruit d’això van arribar dos gols. Primer, Monchu acabava una bona jugada col·lectiva iniciada per Matheus i Morer. Després, Konrad De La Fuente marcava el seu segon gol del partit després d’una assistència d’Ilaix Moriba. Una connexió entre dos juvenils.

Al final va tocar patir, ja que el Valladolid va retallar distàncies aprofitant una errada d’Iñaki Peña en la sortida al minut 90. El marcador no es va moure més i el Barça B va passar a semifinals. Un miracle més de García Pimienta – ja en van uns quants – que superava l’eliminatòria amb 8 baixes i donant confiança a alguns juvenils.