El Baix Llobregat ja té la seva Copa

L’Hospitalet, Prat, Santboià (Grup A) i Cornellà, Gavà i Santfeliuenc (Grup B), disputaran el proper mes d’agost una competició que s’estrena i pretén ser pionera a la comarca

JORDI MESTRES
Els sis participants, representats pels seus directius // FOTO: Futbolcatalunya
Els sis participants, representats pels seus directius // FOTO: Futbolcatalunya

La Copa Baix Llobregat ha començat a caminar. Poc a poc, aquest projecte gestat en un sopar de presidents de clubs de la comarca va prenent forma. De moment, són sis els participants, tot i que no es descarta expandir la llista en un futur. L’Hospitalet, el Prat i el Santboià obriran el foc el dia 11 d’agost. L’endemà, arribarà el torn a Cornellà, Gavà i Santfeliuenc. El primer vencedor de la Copa Baix Llobregat es decidirà el 15 d’agost a les 21 hores.

Serà un partit de 90 minuts, com els dos que també es disputaran durant aquella jornada. Pel que fa als triangulars, seran tres minipartits de 45 minuts cadascú. L’ordre dels mateixos, encara està per determinar. Se n’informarà properament des del comitè organitzador. Sense cap mena de dubte, seran tres dies molt intensos de futbol al Municipal de Cornellà.

L’HISTÒRICS, TAMBÉ EN MARXA

Pocs dies abans d’aquesta nova competició,al Guinardó, s’haurà disputat el gran clàssic de l’estiu. El Torneig d’Històrics, que es jugarà del 3 al 9 d’agost, ja té participants. Seran L’Hospitalet, el Cornellà – aquests també participen a la Copa Baix Llobregat – el Badalona, el Sant Andreu, el Rubí, l’Europa, el Vilafranca, la Montañesa, el Granollers, el Júpiter, el Sants i el Martinenc. Tres equips de Segona B, set de Tercera i dos de Primera Catalana entraran al sorteig que es durà a terme el proper 30 de juny a les 19 hores al Guinardó.