El Badalona i Piti ‘maten’ la pujada de to d’Abraham

El davanter va quallar un gran partit contra el Sant Andreu, però després va enrecordar-se de Piti. Abraham va dir que “li desitjo el pitjor, que el donin pel cul”. El Badalona no vol donar més voltes a “una reacció en calent” i el tècnic andreuenc es nega a donar cap resposta

Piti Belmonte, durant la seva etapa al Badalona // FOTO: Jordi Mestres
Piti Belmonte, durant la seva etapa al Badalona // FOTO: Jordi Mestres

El Badalona-Sant Andreu del passat diumenge no va acabar al minut noranta. Just després del xiulet final i el posterior pas per vestidors, Abraham Jesús Noé va mostrar la seva opinió respecte Piti Belmonte. El canari, que va ser el millor del partit, va enrecordar-se del seu ex tècnic, amb qui no manté, precisament, una bona relació. El club escapulat i el mateix jugador volen passar pàgina del tema, mentre que Piti no té res a dir. L’incendi queda apagat 24 hores després.

Cal recordar que amb Piti Belmonte a la banqueta, Abraham va viure el millor any de la seva carrera com a futbolista en l’apartat golejador. El canari va marcar 13 gols en 30 partits el curs passat i també es va afartar de donar assistències. Va ser un dels grans motius de la permanència del Badalona a Segona B. La relació entre els dos, però, no va ser bona i ha arribat fins al punt de les declaracions del futbolista canari ahir mateix. Les diferències van ser insalvables.

“Tenia un compte pendent amb ell”, va dir Abraham als companys de Ràdio Ciutat de Badalona tal i com ho reflecteix avui l’Esportiu de Catalunya. Les declaracions del canari no es van quedar aquí i va afegir que “li desitjo el pitjor, que el donin pel cul”. Paraules contundents, sense cap mena de dubte, a les que el club i el jugador no volen que se li donin més voltes perquè consideren que va ser una reacció en calent.

Futbolcatalunya.com s’ha posat en contacte amb Piti Belmonte durant el dia d’avui per si tenia alguna cosa a dir envers la menció del seu ex pupil. El tècnic ha afirmat que no vol fer cap tipus de declaració. No té res a dir, ni vol donar cap resposta. Abraham i Piti, Piti i Abraham, seguiran cadascú pel seu camí.