El Badalona guanya; el Terrassa, en problemes

Els de Javi Moreno van aconseguir sumar els tres punts després de jornades intentant-ho. El Terrassa cau en zona de descens i necessita fer-se fort a casa. El Prat i l’Espanyol B, per la seva banda, també van sumar els tres punts

Juan Carlos Fernández Marín, golejador avui davant el Terrassa  // FOTO. CF Badalona
Juan Carlos Fernández Marín, golejador avui davant el Terrassa // FOTO. CF Badalona

@JordiGrifol

Després d’uns quants empats força cruels, el Badalona va aconseguir la victòria a casa davant el Terrassa per començar a allunyar-se del descens. Per la seva part, els últims tres desplaçaments dels egarencs han sigut derrota, fet que els condemna a entrar en descens.

La 22a jornada de Segona RFEF va deixar un balanç de 7 victòries locals, 1 empat i 1 victòria visitant. El Prat i l’Espanyol B van acompanyar els badalonins en ser els tres equips catalans capaços de guanyar aquesta jornada.

KUKU, GOL I EXPULSIÓ

El Prat va celebrar el partit número 232 de Pedro Dólera amb una victòria. En la setmana on l’entrenador es convertia en el que més vegades ha dirigit el conjunt pratenc, tres punts davant la Peña Deportiva. En un partit força igualat i després d’alguns avisos, Kuku només va tardar un minut després del descans per avançar els seus.

El mateix Kuku, al 66′, acabaria expulsat amb vermella directa. A partir d’aquí, els potablava van realitzar un gran esforç defensiu per aguantar el resultat i emportar-se tres punts malgrat el patiment final. Triomf clau davant un rival potent per col·locar-se setens amb 32 punts, a un del playoff.

CARA (BADALONA) I CREU (TERRASSA)

Després de quatre setmanes d’empats, el Badalona ha aconseguit sumar els tres punts davant un Terrassa que no aixeca el cap. Els visitants van sortir disposats a dominar, però els de Javi Moreno no es trobaven del tot incòmodes. Els de Jordi López no eren capaços de generar perill tot i el domini. A la represa, el tècnic del Badalona va sacsejar la banqueta i va fer tres canvis.

Amb Roger Marcé, Pitu i Brugué, els locals van millorar i el Terrassa es va desinflar. El mateix Pitu va fer el gol de la victòria. Tres punts importants per un Badalona que remunta fins a la desena posició amb 28 punts. El Terrassa, en canvi, cau al descens.

EXPLOSIUS

L’Espanyol B va ser contundent a domicili per superar l’Andratx. Davant un equip que esperava i buscava el contracop, els blanc-i-blaus van ser molt efectius per marxar al descans amb un 0-2. Primer Rubén i després Abde van deixar el partit força apamat. Ja a la segona meitat, Villahermosa va ser expulsat per doble groga.

Els de Luis Blanco, tot i això, van aguantar el partit sense patir massa, tot i el gol local ja a l’afegit. Victòria important per acostar-se al líder. L’Espanyol B és tercer amb 38 punts, a un del Teruel.

DUR CORRECTIU

El Lleida va marxar de Can Misses caient contundentment contra l’Ibiza Islas Pitiusas. En un inici de partit d’anada i tornada, els lleidatans no van aprofitar les seves oportunitats i, en canvi, els de Raúl Garrido sí que ho van fer amb un gol al minut 6. A la represa, quan més a prop tenia l’empat el Lleida, va arribar el segon de l’Ibiza. A partir de llavors, els de Gabri van abaixar els braços per acabar caient per 4-0.

Amb aquesta derrota s’acaba la ratxa de set partits sense perdre. Amb 30 punts, el Lleida es queda en novena posició, encara a tres punts de la zona de playoff.

FALTA GOL

Europa i Cerdanyola no van passar de l’empat a zero. Els dos equips estan trobant problemes per generar ocasions, i això es va notar. Qui més ho va intentar van ser els graciencs, especialment a mesura que passaven els minuts. Tot i això, Sergio Ortiz també va haver d’aparèixer sota pals en més d’una acció.

Sis derrotes després, l’Europa torna a sumar. El primer punt de l’era Albadalejo. L’equip, però, segueix a 8 punts de la salvació, necessiten guanyar. El Cerdanyola, per la seva part, segueix a dos del playoff, però acumula ja sis partits sense sumar els tres punts.

Isaac Becerra va aturar una de les accions de perill dels europeistes // FOTO: CE Europa