El Badalona, en mans de Manolo González

Cita clau per al Badalona enfront de Manolo González, el seu extècnic, aquest pròxim diumenge al Municipal. Aquí estaran en joc tres punts clau per als locals i, particularment, per al seu tècnic Nacho Alfonso

Manolo González, 'O Bruixo do Folgoso do Courel', torna a Badalona // FOTO: Eloy Molina
Manolo González, ‘O Bruixo do Folgoso do Courel’, torna a Badalona // FOTO: Eloy Molina

En mans de Manolo González, en mans de ‘O Bruixo do Folgoso do Courel‘. Aquest és el futur que li espera al Badalona quan només s’emporten disputades cinc jornades de competició i amb un caseller que presenta només dos punts aconseguits, dos empats enfront de Lleida E. (2a jornada, 2-2) i Cerdanyola (4a jornada, 1-1) .

De fet, el grup dirigit pel tècnic madrileny ha caigut al camp de l’Ebro (2-0), en la CE Dani Jarque (1-0) i al Olímpic enfront del Terrassa (3-0) aquest passat diumenge. Els marcadors le situen com a cuer de grup encara que amb els mateixos punts que Ejea i només un menys que el Lleida Esportiu.

MANOLO GONZÁLEZ ‘TÉ’ LA PARAULA’

D’altra banda, i per a intentar esmenar la situació arriba la Peña Deportiva de Manolo González aquest pròxim diumenge. L’equip de Sta Eulàlia del Río (Eivissa) és segon del grup amb 3 triomfs, 1 empat i 1 derrota (enfront del Numància a Sòria).

L'actual entrenador badaloní Nacho Alfonso durant una sessió de treball // FOTO: CF Badalona
L’actual entrenador badaloní Nacho Alfonso durant una sessió de treball // FOTO: CF Badalona

Al capdavant del rival badaloní estarà Manolo González, exentrenador badaloní amb més de 150 partits dirigits com escapulat, quatre temporades en el primer equip, i diverses en el juvenil, tota una referència d’un Badalona amb l’aigua al coll.

EL PRESIDENT ‘ANIMA’

Davant aquesta situació val la pena recordar les declaracions del president Miguel Angel Muñoz a la Televisió de Badalona: “Em sap greu dir-ho, però tothom sap com funciona el món del futbol perquè és més fàcil canviar l’entrenador que no a 22 jugadors i és aquí tots tenim una part de culpa, però en un moment determinat en aquesta categoria són dinàmiques. Volem continuar pensant que, a partir d’aquest diumenge, pot entrar una dinàmica positiva”.