El ‘7’ que fa més mal a Andrés Díez

Encaixar set gols és una cosa que Andrés Díez no oblidarà. Segur que va ser en els seus temps de futbol base quan va patir una golejada així encara que segur que aquest psicòleg també mantindrà molt fresc el seu rècord de imbatilidad

Andrés Díez va patir una dura derrota aquest passat diumenge contra el Granollers // FOTO: UE Figueres

Ningú millor que el mateix Andrés Díez per sortir mentalment d’una situació tan dura com afrontar un 0-7 a casa. És cert que aquest partit va quedar condicionat des dels primers segons per expulsió del seu company Maureta, però tothom ens recordarem d’aquest ‘7’.

Encara que tant se val perdre per un que per dos o per tres (són tres punts), aquest sistema de competició condiciona molt també aquest capítol realitzador. Passar a la segona fase amb els punts i els gols és un altre problema.

No obstant, el Figueres, que ha dedicat aquest dilluns a assimilar la dura derrota, sap que tot pot canviar aquest proper cap de setmana. Les paraules d’un dels capitans, Pol Tarrenchs, ho diu tot

904′ IMBATUT, ANDRÉS DÍEZ

En quan a l’porter Andrés Díez (Lloret de Mar, 27 anys) val la pena destacar una biografia esportiva molt reeixida. Girona B, Hospi, Júpiter, Horta, Prat i Figueres defineixen els seus últims set anys.

En la seva penúltima etapa al Prat de Pedro Dólera va arribar a aconseguir el seu gran objectiu. No era altre que pujar com potablava a Segona B. I ho va aconseguir ja que va saber i va poder mantenir-se imbatut durant 904 minuts!

Va ser l’únic porter a qui cap jugador va poder superar durant 10 partits consecutius i 4 minuts; a Llagostera (octubre 2018) va acabar la ratxa però el Prat i Andrés van tancar un curs perfecte.

Gran entrevista la qual es va poder llegir al diari Marca un proper abril de l’2020. “Un psicòleg a Segona B pot ser una mica la diferència a l’hora de saber afrontar una situació complicada. Et pot ajudar a superar una situació difícil, un punt de diferenciació respecte a altres. Hem de tenir en compte totes les parcel·les: físiques i mentals “, va afirmar el porter i psicòleg gironí.

Andrés Díez va patir un dur revés aquest diumenge passat però segur que la seva recuperació serà immediata.