Edu Vílchez, garantia de bon futbol per a la UE Figueres

És un dels tècnics amb més renom del futbol català encara que, sorprenentment, estava a l’atur. Ara li arriba una gran oportunitat a Figueres, després d’Olot, Palamós i Peralada, i sap com han d’arribar els resultats

Edu Vílchez (segon per l'esquerra), a la seva presentació com a entrenador de la UE Figueres // FOTO: uefigueres.cat
Edu Vílchez (segon per l’esquerra), a la seva presentació com a entrenador de la UE Figueres // FOTO: uefigueres.cat

La UE Figueres ja compta amb nou tècnic: Edu Vílchez substitueix a Francesc Cargol amb el clar objectiu de col·locar a l’equip a la zona de promoció d’ascens. Ho sap l’entrenador i no ho oculta un club que va etiquetar com a “trauma” la sortida de l’anterior responsable de la banqueta empordanesa. Als seus 47 anys, l’experiència de Edu Vílchez és suficient garantia per confiar en el seu treball i en el del seu grup.

“Cal intentar donar sentit a tot el que fem. Hem de tenir una idea de joc que es pugui definir aviat, per aconseguir els punts que necessitem”, va comentar el nou tècnic local en la seva presentació alhora que va remarcar la necessitat de “donar importància a la pilota, i intentar que el joc sigui atractiu perquè la gent que vingui a l’estadi se senti orgullosa del seu equip”.

Aquesta serà la clau per treure profit a 30 jornades de competició de les quals es jugaran la meitat a Vilatenim. També serà innegociable en el conjunt figuerenc “intentar jugar bé al futbol. A partir d’aquí, tothom sabrà a què intenta jugar el seu equip”

El Figueres, penúltim en la classificació del Grup V amb cinc punts, dos més que Castelldefels i igualat amb el Prat, visitarà el Guinardó aquest diumenge (12 hores). Els ‘diables vermells’ porten, a la vuitena jornada de Lliga, 3 triomfs i 1 derrota a casa.