Edu Morte, ‘el porter volador’ del Caldes de Montbui

Té a les seves mans bona part del present i futur del Caldes de Montbui. Edu Morte, amb experiència suficient per a defensar aquests colors, mira cap endavant encara que preocupat, com tots, per la maleïda pandèmia

@EduardoBerzosa3
Caldes de Montbui, Edu Morte
Sempre, sempre…una imatge val més que mil paraules // FOTO: Caldes de Montbui

És admirable. Pocs futbolistes recorden el seu historial esportiu des que van començar en el futbol base. No és el cas d’Edu Morte (30 anys) que ens l’escriu amb total detall. Carrera experimentada i nova aturada al Caldes de Montbui per a poder continuar fent el que més li agrada. Anotin: Tiana (prebenjamí), Premià de Mar (benjamí i aleví), UDA Gramenet (infantil cadet), Damm (cadet i juvenil) , Mercantil (2n any juvenil), Badalona (Divisió d’Honor), Manresa (Tercera), Horta (Tercera), Canovelles (Preferent), Pubilla Casas (Segona Catalana), Avià (1a Catalana), Hermes (2a Catalana) i Caldes de Montbui sota la presidència de Javi Ortega.

La temporada passada van acabar a la sisena plaça, a 10 punts del Vic Riuprimer (segon) i aquest objectiu el desitgen millorar. I això comença per una porteria que estarà defensada per aquest veterà porter barceloní. La plantilla que dirigeix José Luis Duque sortirà per totes, amb tota la il·lusió del món i, tal com comenta Edu Morte, amb tota la humilitat i molta feina. De tot això parlem.

Segona Catalana, Subgrup 4B. Què et sembla?

El grup de segona catalana que ens ha tocat és complicat, hi ha camps difícils de guanyar i aquí és on se suma el hàndicap dels pocs partits per a poder rectificar si t’equivoques o comences malament. Serà un any on més que mai cal estar bé les primeres jornades i posicionar-se ràpid en els llocs de dalt per a no tenir sorpreses.

Tots parlem de la COVID-19…

No sabem realment en quines condicions hem de jugar ni quins protocols s’han de seguir, ja que cada club i cada equip fa els seus com pot. A més a més, no sabem les directrius que es posaran si un equip anuncia que un jugador del seu club ha donat positiu amb el risc que això comporta. Auguro un difícil any però espero que puguem gaudir d’aquest esport.
Caldes de Montbui, Edu Morte
Experiència sota la porteria del Caldes // FOTOS: Caldes de Montbui

Esperes moltes sorpreses per a aquesta nova temporada?

Nosaltres no menyspreem a ningú i tots són capaços de guanyar si no estàs a l’altura i competeixes. La segona catalana té això: la gran igualtat entre tots els rivals i encara més enguany amb els pocs partits que hi ha. Segurament hi haurà moltes sorpreses.

El vostre objectiu?

La nostra meta és competir en cada partit i que se’ns vegi com un equip difícil de guanyar sempre amb el nostre lema inculcat pel nostre entrenador José Luis Duque “HUMILITAT I TREBALL” i segur que si aconseguim posar-ho en el verd ens esperen coses molt bones enguany. Cardedeu i Ripollet són els rivals més forts per a mi.

Què et semblen els canvis d’equips que s’estan donant de manera sorprenent?

És un tema molt complicat, personalment crec que la paraula en la vida és l’única cosa que ningú et pot treure i si tu dónes la teva paraula, has de complir-la, però sí que és veritat que en el futbol la paraula per desgràcia no té validesa. Molts clubs et prometen coses que no compleixen i, també, viceversa. És difícil jutjar als jugadors o als clubs perquè crec que és un problema de tots dos i al final tot es mou per l’interès personal com la vida mateixa.