Dura crítica de Jordi Esteve al president Soteras

El director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha carregat contra el president de la FCF, Joan Soteras, per la seva nul·la defensa a Madrid, no sap quan començarà la seva temporada i ha criticat als seus exjugadors que van signar una nota pública en contra

Lleida E., Jordi Esteve
Jordi Esteve, director tècnic Lleida E. // FOTO: Futbolcatalunya

Jordi Esteve, director tècnic, del Lleida Esportiu tenia ganes d’expressar públicament la seva posició contrària a la FCF i, més concretament, al president Joan Soteras perquè “els clubs catalans vam tenir una reunió la setmana passada i vam plantejar una sèrie de punts, però lamentablement el Sr Soteras no va defensar cap i ja sabem que l’RFEF va a les reunions com en l’època del dictador amb les decisions preses”.

Segons Esteve va afirmar a Catalunya Ràdio (Dani Badía), “fa falta fer una anàlisi molt profunda de la Federació que tenim, una Federació obsoleta que és allí per a ocupar un seient, per la qual cosa fem un resum negatiu, ja que no va defensar cap dels nostres punts”. La crítica va ser més dura, ja que va qualificar de mentider “el comunicat de l’Espanyola perquè parla d’unanimitat quan la Territorial Catalana no va demanar tots els equips en un mateix grup sinó que sol·licitava un sorteig pur per a tenir les mateixes possibilitats; el perjudici per al futbol català és molt important i ho podrem quantificar més endavant”

Sense saber encara quan començarà els entrenaments la plantilla de Molo – “en el moment que surti el protocol sanitari que garanteixi als nostres treballadors i tant de bo que sigui el més ràpid possible”-, Esteve assegura que el Lleida E. “comptarà amb un equip competitiu, serà un bon equip com en els últims anys. Clar que hi ha jugadors ja fitxats”

Per cert, ‘pal’ per a aquells futbolistes que dies enrere van signar un comunicat duríssim contra el club signat per Marc Trillas, Adri León i Joan Oriol. “Cadascun és molt lliure de fer el que cregui oportú però nosaltres som aquí per a defensar el Lleida Esportiu i portar a aquest equip a Segona A i no amb un comunicat públic i mentint, ja que la majoria de la plantilla es va desmarcar. Això ja ho diu tot”