Dos partits, dues finals per al Santfeliuenc

Els tres punts que es juguen avui en Les Grases són definitius per als locals. Aquest triomf, que es resisteix des del passat 1 de març (Figueres), és clau repetir-ho aquest dimecres (19 h.) enfront de la Pobla de Mafumet. I dissabte, arriba l’Europa.

Els de Sant Feliu, a per totes/ FOTO: flickr.com
Els de Sant Feliu, a per totes/ FOTO: flickr.com

Sis derrotes consecutives és un balanç pèssim per a qualsevol i això ho saben en un Santfeliuenc que espera aquest dimecres la visita de La Pobla de Mafumet. Dificultat extrema pels d’Andrés González enfront del filial de Martín Posse que desitja recuperar el liderat del grup V. I el dissabte arriba l’Europa.

Amb 35 punts en el seu caseller i en la divuitena posició de la classificació, el ‘Santfe’ sap que una victòria pot fer menys dificultós el camí de la salvació. Impossible no hi ha res i menys per a aquest equip l’afició del qual és exemplar. Després tocarà Europa i Montañesa en Les Grases i visitar Peralada i Ascó, quasi res.

Els locals no compten amb el porter Carlos, per lesió, ni amb el sancionat Joserra mentre que els visitants estan molt bé. El Santfeliuenc ha sumat 16 punts sobre 48 disputats a casa seva; la Pobla de Mafumet ha aconseguit 29 punts sobre 48 jugats a domicili. Xiularà el col·legiat de Sabadell, Carlos Calderiña Pavón, un dels col·legiats assenyalats per pujar de categoria.