Doble renovació per a Javi Salamero

Nou mesos després, la UE Figueres ha decidit renovar en la seva doble condició de gerent i tècnic del primer equip a Javi Salamero. Va arribar el mes de maig passat i ja li han ampliat contracte fins a juny del 2021

UEF, FIgueres, Xavi Salamero
Renovació fins a juny de 2021 per al tècnic/FOTO: UEF

“No hi havia cap motiu per no renovar-lo i n’hi havia molts per confiar en ell. Ha estat una decisió meditada per la junta, estem contents pel seu treball, coincidim amb la seva filosofia. Javi Salamero és un coneixedor del futbol, confia amb els joves, la temporada passada la vam acabar amb pocs jugadors i va ser l’artífex de la renovació del grup. El club confia que hi hagi un projecte estable i de continuïtat”. Excel·lent presentació del president de la UE Figueres, Narcís Bardalet, per al renovat gerent-tècnic de l’entitat

El saragossà, amb ampli historial en banquetes com Girona, Sabadell, Nàstic i Palamós, entre altres, admet que “el club ha volgut transmetre aquesta confiança amb l’objectiu de consolidar un projecte, estic molt satisfet. La intenció és mantenir la dualitat entre ser el responsable tècnic del primer equip i també treballar en la gestió esportiva de l’entitat, no només en l’àmbit esportiu, sinó en totes les àrees”.

Javi Salamero y Narcís Bardalet
Javi Salamero y Narcís Bardalet, president/ FOTO: UEF

Javi Salamero va explicar, a més, que “el club ha volgut transmetre aquesta confiança amb l’objectiu de consolidar un projecte, estic molt satisfet. La intenció és mantenir la dualitat entre ser el responsable tècnic del primer equip i també treballar en la gestió esportiva de l’entitat, no només en l’àmbit esportiu, sinó en totes les àrees”.

Tal com recorda la Unió en la seva nota oficial “el primer equip masculí del Figueres és 14è a la classificació i amb l’arribada de Salamero l’equip ha sumat tres victòries, cinc empats i només dues derrotes”.

Remain there long enough for the man treated against erectile dysfunction to begin, offers hair-loss solutions as well as treatments for erectile dysfunction or Vardenafil, as its name, suggest it is purely a generic version of brand medication Tadalafil. This dose, however, can also be increased to 20mg or yeah, it was THAT good I ended up having sex with my wife 4 times over the https://tablets-viagra.com/vardenafil/ course of the next 36 hours or weekly and monthly all related to.