Doble duel per a arribar a la Lliga Elit

Argentona-At. Sant Just (0-0) i Martinenc-Sant Joan At. Montcada (1-4), doble duel a la tornada de la 1a eliminatòria per l’ascens a la Lliga Elit

Màxima emoció per als partits de tornada a Lliga Elit entre Argentona-At. Sant Just i Martinenc-Sant Joan At. Montcada // FOTOS: CLUBS
Màxima emoció per als partits de tornada a Lliga Elit entre Argentona-At. Sant Just i Martinenc-Sant Joan At. Montcada // FOTOS: CLUBS

@ManuelSeguraM

msegura@futbolcatalunya.com

Aquest cap de setmana es juguen molt més que un partit de futbol els 4 protagonistes de Primera Catalana, ja que els espera la segona eliminatòria per la Lliga Elit. Primer serà l’Argentona-At Sant Just (dissabte 1, 18 hores, 0-0 a l’anada), després arribarà el Martinenc-Sant Joan At Montcada (diumenge 2, 18 h., 1-4 a l’anada).

El Municipal Raül Paloma d’Argentona i el Guinardó seran els escenaris d’un partit de tornada molt interessants. Per descomptat que el 0-0 dels primers manté tota la tensió de l’encreuament, però el segon, malgrat el clar avantatge visitant, no té favorit.

UN DOBLE DUEL

Amb la intenció de conèixer el pensament dels 4 protagonistes, Futbolcatalunya ha volgut escoltar 4 dels seus jugadors que aquest cap de setmana es juguen tota una temporada. Opinions variades però sempre esportives.

QUATRE PREGUNTES

1. A qui posem per a la següent fase final?

2. La lectura que es pot fer del partit d’anada?

3. Quin equip pot ser millor o en quin aspecte és superior el seu equip al rival?

4. Quin missatge li enviaria a la seva afició?

Alvaro, Víctor i David Yustos Pérez, els tres germans que intentaran conduir el seu equip (Argentymona) a la Lliga Elit // FOTO: RAC1
Alvaro, Víctor i David Yustos Pérez, els tres germans que intentaran conduir el seu equip (Argentymona) a la Lliga Elit // FOTO: RAC1

PROTAGONISTES
VÍCTOR YUSTOS (ARGENTONA)

1 .Jo posaria a l’Argentona perquè tinc plena confiança en el meu equip. A casa ens farem forts i traurem el partit endavant. Com va ser el partit d’anada, el valorem molt perquè ells van ser superiors. Estem convençuts de guanyar.

2. L’Atlètic va ser dominador del joc i van crear ocasions i el nostre porter Pol Rabassa va ser fonamental per a quedar a zero.

3. El factor camp serà determinant, és més petit ens sentim molt forts a casa amb la nostra gent, serà una fortalesa.

4. Que vinguin al camp, ells han de veure el jugador número 12.

El màxim golejador de Primera Catalana (26), Jan González, és tot un mestre // FOTO: At. Sant Just
El màxim golejador de Primera Catalana (26), Jan González, és tot un mestre // FOTO: At. Sant Just

JAN GONZÁLEZ (AT SANT JUST)

  1. Tant de bo puguem passar nosaltres a la final del Playoff. Som conscients de que serà un partit complicat al camp de l’Argentona, però anirem amb la convicció de que ho treurem endavant.
  2. Al partit d’anada vam tenir més ocasions que l’Argentona, però no les vam poder materialitzar degut a bones intervencions del porter rival. Tot i que ells van tenir una molt clara a l’inici, nosaltres ens vam fer amb el control del partit i poc a poc ens vam anar imposant en el joc. La segona part la vam començar molt bé i en 20 minuts disposavem de 4 accions clares, totes elles aturades pel porter rival. A partir de llavors el partit va passar a una altra fase més trabada i amb menys continuïtat en el joc, fet que va beneficiar al rival.
  3. L’Argentona és un equip que domina molt bé el joc directe i les segones jugades. A l’anada vam fer un gran treball per contrarestar-ho i vam estar molt atents als duels i a les caigudes. En el seu camp haurem de mantenir aquesta atenció i rigor en cada acció per no patir i no deixar que el rival es creixi davant la seva gent.  Pel que fa a nosaltres, intentarem tenir el control del joc i estar precisos als metres finals, per tal d’endur-nos una victòria i poder passar a la final.
  4. Animem a la nostra afició de l’Atlètic Sant Just a venir a Argentona per gaudir d’una gran festa del futbol! A l’anada el nostre camp es va omplir amb 1000 persones que no van deixar d’animar-nos. De ben segur que amb el seu suport i els seus ànims, estarem més aprop d’assolir l’objectiu i emportar-nos una alegria tots plegats. Esperem que sigui un partit entretingut i que tots dos equips puguem gaudir d’aquest playoff que ens hem merescut per la bona temporada que hem fet.
L'experimentat porter barceloní Toni Casamayor va arribar al Ginardó l'estiu passat // FOTO: FC Martinenc
L’experimentat porter barceloní Toni Casamayor va arribar al Ginardó l’estiu passat // FOTO: FC Martinenc

TONI CASAMAYOR (MARTINENC)

  1. Desitjo, evidentment, que sigui el Martinenc encara que tenim un 4-1 de l’anada en contra davant un gran rival. Som conscients que el rival té les idees clares, però volem passar a segona ronda.

2. Crec que el nostre inici va ser millor però a partir del gol de Osorio no vam saber competir. La seva afició i el seu entrenador estrenyen molt, tenen les seves armes i els va sortir molt complet. Nosaltres no vam estar bé, però no és impossible remuntar.

3. A casa nostra hem de ser millors ja que portem uns números increïbles, ha estat un factor determinant. Som dos equips molt parells però cal tenir aquest punt de sort i fer un gol ràpid. L’arma més forta és jugar a casa amb el nostre model de joc.

4. Que creguin en nosaltres, hem fet coses molt bones aquesta temporada. Que ens ajudi i ens animin tot el partit, seran determinants, el Martinenc s’ho mereix.

Arnau Pou compleix la seva segona temporada al San Juan At. Montcada
Arnau Pou compleix la seva segona temporada al San Juan At. Montcada

ARNAU POU (SAN JUAN AT MONTCADA)

  1. Està clar que partim com a favorits, pel gran resultat que vam treure del partit d’anada. Però som conscients que falten 90’ fora de casa i pot passar de tot. Anem a un camp històric que estarà ple, i ens apretarà. Sabrem qui passa al final de l’eliminatòria.

2. Nos ens hem de confondre amb el resultat que vem obtenir al partit a la Ferreria (4-1). Ens va sortit el partit perfecte i el Martinenc no va tenir el seu día

3. Coneixem molt bé al Martinenc, l’hem tingut com a rival a la lliga i han estat partits molt igualats. Són un equip dur, intens, i amb jugadors veterans que saben jugar aquests partits. Segur que ens trobarem un camp que apretará i hem de saber gestionar els nervis i els minuts.

4. Tenim una afició que ens ha acompanyat tots la temporada. Són una afició de deu, no paren d’animar en els 90’. Tenim clar que no ens relaxarem i els hi donarem una alegria.