Diumenge negre per al futbol català

KO absolut per als quatre equips catalans (Europa, CFB Futur, Sant Andreu i Lleida Esp). Cap va aconseguir guanyar el segon partit d’aquesta 1a eliminatòria així que els 4 seguiran en Segona Federació. Per la seva millor classificació a la Lliga (tercers) passen ronda enfront d’un Sant Andreu que no va poder confirmar el seu somni d’ascens

Segons partis de la 1a Eliminatòria Play-off Ascens a Primera Federació 2023 – 2024

MARCADORS DEFINITIVUS TORNADA 1A ELIMINATÒRIA PLAY-OFF ASCENS 1a FEDERACIÓ

Diumenge inoblidable per al futbol català amb ple fracàs d’Europa, CFB Futur, Sant Andreu i Lleida Esportiu als partits de tornada (1a Eliminatòria) per l’ascens a Primera.

Al matí va caure l’equip gracienc al Nou Sardenya (1-3) enfront del filial del Betis, i a la tarda ho van fer els ‘badalonins-lleidatans’ del CFB Futur (0-0, 0-1 global) davant l’Orihuela.

A més, va caure amb duresa el conjunt de la Terra Ferma a Yecla. Va tancar la UE Sant Andreu en temps de pròrroga (2-0, global 2-2) davant el Zamora, per millor classificació a la Lliga (tercers), a la Ruta de la Plata.

En resum: els 4 continuaran a una Segona Federació emocionant per a la temporada 2024- 2025 mentre que a la Primera Federació encara hi ha esperances. Amb descens confirmat de la UE Cornellà, cal esperar que Nàstic i Barcelona At i, per descomptat, Sabadell, aconsegueixin els dos primers l’ascens i el tercer, mantenir-se a la categoria