Dissabte negre per als juvenils blanc-i-blaus

Ni el juvenil A ni el B del RCD Espanyol van sumar victòria en aquest primer dissabte de febrer. Els jugadors de Luis Blanco i Erik Llorca van ser derrotats en un dissabte negre

El juvenil de l'Espanyol de Luis Blanco va arribar a Vilablareix i va perdre // FOTO: Carles Casanova

El juvenil de l’Espanyol de Luis Blanco va arribar a Vilablareix i va perdre // FOTO: Carles Casanova

Primera derrota de la temporada per al primer juvenil del RCD Espanyol i setena per al B enfront d’un brau Girona i contra tot un aspirant a l’ascens com el Badalona, respectivament. Així, doncs, dissabte negre per als juvenils blanc-i-blaus

A només quatre jornades per al final d’aquesta primera fase, la Divisió d’Honor (Grup III A) es tanca aquest dissabte amb 4 triomfs locals en el subgrup A, pendents del Damm-Barça d’aquest diumenge (17 h.).

NI UN GOL PERICO

Golejada de la Penya Arrabal-Villacarlos (7-1), 2-0 per al Girona d’Alex Marsal enfront de l’invicte Espanyol, i triomfs per la mínima de San Francisco enfront de Cornellà i Europa contra Mallorca.

A Vilablareix va vèncer l’equip local. Dos gols (Kemo 4′ i Arter 90′) van ser suficients perquè els blanc-i-blaus perdessin la seva condició d’invictes. Roger i Grabu van poder superar al porter local Joel però va estar molt atent. En la segona part va destacar la bona feina del visitant Iker.

El Girona arribava de 3 KO consecutius (Damm, San Francisco i Barça) mentre l’Espanyol no coneixia la derrota encara.

(VEURE CLASSIFICACIÓ)

Y, per completar, el segon juvenil perdia a casa enfront del Badalona (Lliga Nacional Juvenil) per 0-2, gols de Isa (20′ i 58′). En resum: dissabte negre per als juvenils blanc-i-blaus.

Dos gols (Kemo 4' i Arter 90') del juvenil del Girona van donar la victòria als d'Alex Marsal // FOTO: Carles Casanov
Dos gols (Kemo 4′ i Arter 90′) del juvenil del Girona van donar la victòria als d’Alex Marsal // FOTO: Carles Casanova

PODERÓS EUROPA

Mentrestant, al Nou Sardenya, l’Europa aconseguia un triomf d’or contra un Mallorca sempre complicat. Un gol de Pereira en el minut 92, després de fallar els visitants una pena màxima en la primera part i jugar els locals amb un menys des del minut 50, va tancar una tarda gloriosa.

CONTUNDENT NÀSTIC

En el subgrup B, el líder Nàstic no perdona. Els de Felip Ortiz van apallissar a l’Olivar (4-1, hat trick gols d’Oscar Romero.

Li va costar moltíssim al Saragossa desfer-se del Cerdanyola mentre ho va aconseguir més fàcil el Jàbac va golejar al Stadium.

Aquest diumenge es completa amb el partit Lleida Esportiu- Sabadell.