Dinorah Santa Ana es defensa, es pregunta i es respon

A través del seu compte de twitter. Així respon la màxima accionista del Sant Andreu a les crítiques que alguns aficionats quadribarrats li han fet arribar i, als qui li han enviat “insultos” i “amenazas”, els etiqueta com a “sinvergüenzas”

Dinorah Santa Ana, màxima accionista de la UE Sant Andreu / FOTO. cuatro.com
Dinorah Santa Ana, màxima accionista de la UE Sant Andreu / FOTO. cuatro.com

Primer va ser el silenci. Des que va acabar la temporada només hi ha hagut silenci, però aquest passat dimarts va aparèixer la ‘Plataforma Salvem la UE Sant Andreu’ des d’on es reclamava informació a la màxima accionista del club. Els múltiples i incontrolables rumors de venda davant el ‘silenci stampa’ van accelerar les protestes per les xarxes socials i es va convidar a la sra. Santa Ana a definir-se al més aviat possible o anunciaven una “Assemblea constituent” i Dinorah Santa Ana ha explotat ràpid.

Dijous 18, “l’òrgan d’administració” de la UESA, segons es van autodefinir, van dir que “pròximament es faran les comunicacions oportunes” i aquest divendres 19, cal gravar-ho en el present de l’entitat quadribarrada, ha esclatat. La màxima accionista del club ha mostrat en onze twitts, redactats en un marge de catorze minuts -després va posar 14 més-,  un empipament majúscul. És més, parla de “denuncias” davant la policia, “insultos” i “poner a parir”, entre diverses etiquetes.

Dinorah, com es pot consultar en el seu compte o repassar en els missatges que incloem en aquest text, admet “cabrearme”, qualifica de “sinvergüenza” als que insulten, demana valoració pel seu esforç, ja que “no valorais nada. Ir a fregar la ropa sucia”, intenta tranquil·litzar a tots atès que “el club sigue su normalidad” i s’atreveix a preguntar-se i contestar-se en una mateixa anotació. “Vender el club? Acaso alguien se plantearia comprar este problema?. Yo sí el año pasado. Me equivoqué en el tema deportivo. Hablaré el lunes”, va concloure.