Dia Mundial de les Víctimes d’Accidents de Trànsit

Amb motiu del Dia Mundial de les Víctimes d’Accidents de Trànsit, el Servei Català de Trànsit posa en marxa la campanya de prevenció “Més seny, menys víctimes”

“Més seny, menys víctimes” (SCT)

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de les Víctimes d’Accidents de Trànsit, el 16 de novembre, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha endegat la campanya de conscienciació viària “Més seny, menys víctimes”; una acció comunicativa que es difón a través de les xarxes socials i que té com a objectiu la prevenció i la reducció de l’accidentalitat.

#Johipososeny

L’acció de sensibilització s’ha divulgat a les xarxes socials amb l’etiqueta #johipososeny i amb l’objectiu de fer participar i conscienciar tota la ciutadania per reduir els accidents de trànsit. La campanya “Més seny, menys víctimes” ha animat els usuaris a fer-se una autofoto (selfie) amb dos dits al front i a compartir-la a Twitter, Facebook, Instagram o Whatsapp. D’aquesta manera s’ha pogut viralitzar aquest gest i el seu significat com a símbol de la prevenció dels sinistres viaris i de la responsabilitat compartida en la seguretat viària. A la campanya ja s’hi ha sumat més d’un centenar de personalitats de diferents àmbits.

El conseller Espadaler ha destacat que amb la campanya s’ha volgut “posar seny a la carretera i reduir encara més el nombre de víctimes”. Per la seva part, el director de l’SCT, Joan Josep Isern, ha subratllat que aquesta campanya de conscienciació viària “dignifica la persona i la fa coresponsable amb l’objectiu del Servei Català de Trànsit de disminuir la sinistralitat”.