#dhj3: El Gimnàstic Manresa frena l’eufòria de l’Europa

4 triomfs locals, 2 empats i 2 victòries visitants és el balanç de la 6a Jornada en la Divisió d’Honor juvenil en la qual es van marcar 25 gols (18-7)

XAVI RUIZ
Segona victòria a la Lliga/ FOTO: GIMNÀSTIC MANRESA

Fàcil victòria del lider Barça davant el cuer Stadium Casablanca per 3 a 0 amb els gols de Peke i un doblet de Serrano en un partit sense història. Mateix guió es va seguir a la ciutat esportiva Dani Jarque amb un 5 a 0 contundent davant la Penya Arrabal, una primera part igualada amb un gol a les acaballes que donava avantatge als pericos que a la segona part van pasar per sobre del seu rival. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

No menys contundent va ser la victòria del Girona davant un Cornella que no aixeca el cap a on als 34 minuts el narcador ja reflexava un 4-0, hat trick de Muñi que va destacar amb el 5-1 definitiu amb una segona part sense més.

Interesant partit disputat a Son Bibiloni a on Mallorca i Saragossa acaben empatats a 1 en un duel equilibrat i amb ocasions per tots dos. Pablo va avançar al Mallorca als 31′ i Sancho donava l empat al Saragossa al 54′. Important triomf del San Francisco al camp del Manacor a on després d’una primera part igualada i sense ocasions els visitants per obra de Elias i Puig reflectien al marcador la superioritat que van demostrar a la segona part

Un gran inici de partit del Gimnàstic de Manresa  li va servir per posar se 2 -0 al 14 minuts i a partir d aqui va deixar que l Europa portes el ritme del partit i ben colocat en defensa intentés mantenir el resultat i sortir a la contra. El gol al 72 de Galan per l ‘Europa va donar esperançes que es van volcar amb atac i vam tenir ocasions per empatar i fins i tot avançar se però va ser el Nàstic qui va tancar el partit amb una contra culminada per Marc Gulias per deixar el definitiu 3-1 tancant així la ratxa de victories de l’equip de Gràcia.

Empat 1-1 entre el Olivar i el Reus, on els visitants van portar l’iniciativa pero es van trobar un gol en contra amb la primera arribada del Olivar obra de Gumiel als 30 minuts, tot i que van ser capaços d equilibrar el marcador abans de mitja part, Llop al 43 deixaba el definitiu empat al marcador tot i que a la segona part els jugadors de Javi Robles ho van intentar tot.

I per tancar la jornada, important alegria del Nàstic de Tarragona al sempre dificil camp del Lleida amb un partit en el que qualsevol dels dos equip podia haber guanyat, pero els visitants van estar més encertats de cara a porta per deixar el definitiu i ajustat 0-1