DHC: una vegada més, tots contra el Barça

Aquest pròxim cap de setmana comença una nova temporada en la Divisió d’Honor de Cadets, categoria que ha dominat el FC Barcelona en els últims vuit; aquest és el repte per a Espanyol i Girona, per exemple

EDUARDO BERZOSA
FC Barcelona, cadet
FC Barcelona, cadet, campió 2018-2019: Foto: FC Barcelona

Ho diuen els números: campions de les últimes vuit edicions. Això sí, el RCD Espanyol sempre ha estat el seu ‘fidel’ rival i a punt va estar en dues ocasions de treure-li el títol (temporades 2012-13 i 2016-2017, per gol-average). El normal és que els blaugrana marquin diferències en la categoria i aquest és el nou repte per a la plantilla de Sergi Milà.

Les estadístiques segueixen aquí i mostren a un equip barcelonista (Fran Artiga) imparable en el 2017 (26 triomfs i 4 empats, 0 derrotes, 111 gols marcats per 20 rebuts i al qual només va salvar el duel particular amb l’Espanyol) i en el 2018 (Carles Martínez, amb idèntics números que el seu antecessor encara que amb 124 gols anotats per 16 rebuts i amb 9 punts més que els pericos).
RCD Espanyol, Cadets, Corominas
Xavi Corominas, tècnic blan i blau /FOTO: E. Berzosa
Curs interessant no només per a Barcelona, Espanyol i Girona sinó també per a Cornellà, Gimnàstic Manresaara propietat de Gerard Piqué i de la seva empresa Kosmos– , Nàstic o Sant Andreu i temporada per a gaudir del millor futbol dels artistes del 2004. Oportunitat d’or per a Damm, EF Gavà, Jàbac i Terrassa, Llagostera, Nàstic i Sant Gabriel i arribada d’Europa, FP Reus (aplaudiment per als roig i negres), Granollers i Manresa.
AIXÍ HO VEU SERGI ESPEJO (ENTRENADOR DEL GIMNÀSTIC MANRESA)
Gimnàstic Manresa, Espejo, Cadets
Sergi Espejo, entrenador G. Manresa/FOTO: E.B.

FC BARCELONA – La determinació és la seva principal qualitat. Dominen molts registres i, a més, tenen un luxe d’entrenador amb Sergi Milà.

CORNELLÀ – De la mà de Dani Pérez, tècnic amb molta experiència, han aconseguit confeccionar una bona plantilla i tots sabem el model de joc i d’esforç dels verds.

DAMM– Aitor Maeso, que arriba de pujar amb el Manresa des de Preferent, compta amb una generació de talent. Aquest any intentaran fer un pas endavant i estar el més amunt possible.

EF GAVÀ – Tots els seus equips competeixen molt bé i aquest cadet ho farà també amb Marc Castellsegué. Buscaran treure tots els punts possibles a casa seva.

ESPANYOL –Un altre dels grans favorits. Sóc molt amic de Xavi Corominas, un entrenador amb moltíssima capacitat competitiva. Si li donen opcions, no perdonen mai.

EUROPA –És un dels ‘nous’. Amb Roger Vera en la banqueta des de Preferent, els escapolats compten amb una bona base de l’any passat per afrontar un repte interessant.

Barcelona-Espanyol/, Cadets, MIC
Nou pols Barcelona-Espanyol/FOTO: MIC

FP REUS – Fa dos anys van competir molt bé en Infantils i van disputar la CopaCat. Els hi costa molt encaixar gols de la mà de Raul Salguero.

GIMNÀSTIC MANRESA– Bé, és el meu. Rebo una gran herència després de tres anys molt ben treballats i aquí estan els resultats. L’ambició determinarà el nostre futur, doncs el que desitgem és arribar a estar en la zona de privilegi.

GIRONA – Ho estan fent molt bé i entrant a nivell competitiu per a posar-se en disposició de lluitar amb Barcelona i Espanyol. Sergi Mora els dirigeix.

GRANOLLERS – Els va pujar Javi García i es nota la seva mà. Han sabut reforçar-se per afrontar aquest nou curs.

JÀBAC I TERRASSA – L’equip d’Emilio Gutiérrez té caràcter i serà molt difícil de superar en el seu camp. Donarà molt a parlar.

LLAGOSTERA – És un equip fort, que es fa més fort a casa seva. Es fixa molt a la comarca a l’hora de reforçar-se amb la idea d’afermar-se en la categoria.

MANRESA – És un equip molt nou que acaba d’ascendir a la Divisió d’Honor. El dirigirà Albert Viladrich. Desitjaran mantenir la categoria i ja és un gran treball.

NÀSTIC –Porten una bona pretemporada i treballant amb gent que ve molt bé des de baix. Els grana sempre són un equip a considerar.

SANT ANDREU – Iván Díaz-Cano ha realitzat bons fitxatges i seran molt competitius en el Narcís Sala. Serà un rival que costarà molt superar.

SANT GABRIEL – Tenen molt clar el que han de fer per a salvar i mantenir-se en la categoria. Treballen moltíssim i això els va servir el curs passat.