Detenen a Txuma Peralta i tornen els dubtes a Terrassa

L’únic accionista i màxim propietari del Terrassa, Txuma Peralta, ha estat detingut aquest dijous i demà passarà a disposició judicial pel cas Osasuna. Mentrestant, els dubtes tornen a aparèixer entorn del present del club egarenc

Txuma Peralta amb David Pirri, minuts abans del passat Terrassa-Europa // FOTO: Futbolcatalunya.com

Txuma Peralta sempre ha dit que tot estava controlat i que el Terrassa no es veuria mai esquitxat per la seva presumpta implicació en el ‘cas Osasuna’. La veritat és que aquest dijous ha estat l’empresari navarrès ha estat detingut i demà estarà a disposició del jutge, per la qual cosa tornen les incògnites entorn del que pugui passar. De tota aquesta ‘moguda’ s’apunta també que l’actual gerent, i mà dreta de Peralta, Cristina València, podria haver rebut 900.000 euros per diferentes operacions immobiliàries.

En aquest sentit, aquest dijous s’ha erigit com a portaveu oficial el vicepresident del Terrassa, Dani Vinuesa, al programa Esports en Xarxa de la Xarxa. Aquestes han estat les seves frases més interessants:

Txuma Peralta estava aquests dies a Pamplona per intentar solventar aquesta problemàtica. En els propers dies tindrem alguna conversa amb ell per conèixer més detalls. Nosaltres gairebé cada dia parlem amb ell del Terrassa, aquesta setmana hem pogut comunicar-nos amb normalitat”.

“Ja ens va avisar que amb tot el que estava passant podria sortir imputat pel cas d’Osasuna”.

“Txuma Peralta ens ha ensenyat el traspàs de poders per ser l´unic propietari del Terrassa. La part legal de les accions funciona perquè hi hagi una acceptació per part del Consejo Superior de Deportes. Al CSD li ha arribat aquesta notificació. Aquest traspàs no s’ha autoritzat, però tampoc s’ha negat”.

“Si el Consejo no ho accepta pel cas d’Osasuna, ell ja va dir que buscaria la fòrmula per dirigir el Terrassa sense ser el màxim accionista”.

“Txuma i el seu equip són conscients que han d’intentar de veure molt clar la diferència del que és la gestió del Terrassa i el cas de l’Osasuna. Ells han de preocupar-se de fer el millor possible pel Terrassa. L’altre cas és un cas personal és un altre tema”.

“La plantilla del Terrassa no ha d’estar preocupada. Els jugadors, el cos tècnic i la resta d’empleats estan al dia de cobrament”.
“Si es imputat Txuma Peralta, imputat no vol dir culpable. Aquí hauria de ser una opció seva si ajudaria o no a la imatge del club que continuii al capdavant del projecte”.