Gest de classe del Tordera

Poques vegades es veuen, per desgràcia, detalls d’esportivitat, classe i valors com el protagonitzat pel Tordera, equip que milita en la Tercera Catalana. Tant de bo es contagiï i sigui d’exemple

Generositat i esportivitat del Tordera/ FOTO: CLUB

Ho explica Mundo Deportivo en el seu Suplement ‘FUTCAT‘ d’aquest dimarts: ‘El Tordera regala entrepans i begudes al Calonge’. En aquest text s’adona d’una situació sorprenent donat l’inhabitual: partit ajornat (Jornada 9a) entre els dos equips esmentats i, en finalitzar, oferiment d’entrepà i una beguda per al conjunt rival.

Qualsevol podria limitar-se a somriure davant tal detall, però mereix l’aplaudiment per part de tots els qui practiquen qualsevol activitat esportiva i tant de bo es ‘contagiï’.
L’entrenador del Calonge, Alfonso García Fernández, agraïa primer haver-se posat d’acord en l’ajornament del partit quan estava fixat, ja que les condicions del camp eren pèssimes.

Segons García, “el coordinador local del Tordera, José Manuel Pacho Andrés, ens va sorprendre en preguntar-me de què volíem els entrepans i les begudes i que el Tordera assumia totes les despeses”.