Desesperació a Sant Pere Pescador

Cent anys d’història serveixen per a poc, així es resumeix la realitat d’una entitat històrica com el Sant Pere Pescador. No aguanten més i l’oblit del Consistori els pot portar a lliurar les claus del club molt aviat perquè ja hi ha desesperació

L'equip altempordanès compleix aquest 2021 pandèmic 100 anys de vida // FOTO. Sant Pere Pescad
L’equip altempordanès compleix aquest 2021 pandèmic 100 anys de vida // FOTO. Sant Pere Pescador

Desesperació a Sant Pere Pescador, aquesta es la realitat d’una entitat històrica del nostre futbol català i així ho explica el seu president David Llach a Futbolcatalunya. El comunicat oficial del club gironí és duríssim.

És clar que l’any pandèmic passa factura a tothom i l’esport és una de les seves facetes que, per descomptat, també el rep de manera directa.

“L’Ajuntament es va excusant i ens diu que no ens pot donar la subvenció, només ens donen excuses de mal pagador”, comenta Llach qui lamenta no haver rebut “cap trucada de ningú per a donar-nos suport. Això és com la selva”.

SANT PERE PESCADOR NO POT MÉS

Amb 10 equips (7 de futbol base i 3 amateurs) –”tothom som del poble i només paguem les despeses de fitxes”, han perdut espònsors –”els càmpings ens han dit que no poden”- i esperen que arribi el miracle “si no ens fa cas l’Ajuntament, haurem de lliurar-los les claus del club al juny i que facin el que puguin“.

Això significaria haver de “marxar a un altre club o anar-nos-en a un altre poble” l’any d’un Centenari que tampoc poden certificar davant l’FCF perquè “l’Ajuntament tampoc ens facilita el document que acrediti aquests 100 anys. No ens deixen ni mirar l’arxiu mentre que la Federació ens dóna 1.000€ si ho vam demostrar”.

El president Lluch demana ajuda o hauran de lliurar el club al Consistori // FOTO: Sant Pere Pescador
El president Lluch demana ajuda o hauran de lliurar el club al Consistori // FOTO: Sant Pere Pescador

Una curiositat; el delegat de la FCF, Bonet, era expresident del Sant Pere Pescador fins fa molt poc temps i va participar en una operació que va portar l’equip femení a Girona. Llach àmplia la informació: “No va ser venda sinó donació per desgràcia i, a més, han baixat de categoria; l’única cosa que aconseguim és un partit amistós amb el filial pel Centenari. El va signar perquè encara no s’havia produït el canvi a la junta”.