Des de la promoció a la glòria… o no

Cap de setmana especial per saber el futur d’alguns equips que lluiten per jugar en categories superiors la propera campanya. Aquest diumenge ho faran l’Ascó i La Pobla de Mafumet, però aquest dissabte tota l’atenció de cara a la futura #1cat estarà a Bonaire, Can Vinader i Alpicat

L'afició del Vista Alegre/ FOTO: FACEBOOKUDVista Alegre
L’afició del Vista Alegre/ FOTO: FACEBOOK UDVista Alegre

A falta dels tres partits d’ascens a segona B i a Tercera Divisió per part de l’Ascó i la Pobla de Mafumet, d’una banda, i el Santboià- Granollers, per un altre, el dissabte arriba amb tres ‘xocs de trens’ a Bonaire, Can Vinader i Alpicat. Màxima igualtat en els tres partits que han de decidir tres places d’honor en la Primera Catalana 2015-2016.

Els de José Luis Duque van a per el més difícil encara contra del Premià i, encara que compten amb la renda favorable del partit d’anada, sortiran amb la idea de no tenir res fet encara. La festa pot esperar, però els egarencs muntaran una gran si consumen el seu segon ascens consecutiu. Els de Paco Recio arriben amb ganes de complicar les coses.

A la mateixa hora, a Can Vinader, els de Camprodon saben que el 2-1 del primer partit és una diferència mínima que es pot convertir en definitiva, segons vagin les coses. El gran ambient del Municipal també pot ajudar als d’Eloi Pérez en el seu objectiu.

On començaran, tali  como van acabar en el seu primer enfrontament, serà en el Municipal d’Alpicat. En el partit d’anada ja es va veure que els dos equips el van afrontar com un duel de 180 minuts, o més, segons vagin les coses. Els ilerdencs solament han cedit 7 punts de 51 disputats a casa, amb 91 gols a favor per 28 en contra, mentre que els tarragonis van acabar la seva fase regular amb 32 punts aconseguits dels 51 punts jugats fora del camp de l’Aube, al qual cal afegir els 76 gols a favor per 30 en contra.

Atenció doncs a aquest dissabte, ja que no solament són els sis equips implicats en aquesta lluita, sinó que n’hi han d’altres (Roses, Vilobí, Espluguenc o Cambrils, entre uns altres) que encara no saben quin serà el seu futur.

PROMOCIÓ D’ASCENS A 2aB

14/06/15

18 h. Pobla de Mafumet- San Fernando (0-1 anada)

19.30 Ascó- SD Logroñés (1-1 anada)

FASE D’ASCENS A TERCERA DIVISIÓ

14/06/15

18 h. Santboià- Granollers (2-4 anada)

FASE D’ASCENS A PRIMERA CATALANA

13/06/15

19 h. Pª San Pedro- Premià (2-1 anada)

19 h. Vista Alegre- Camprodon (1-2)

19 h. Alpicat- Jesus i Maria (0-0)