Derbi fraternal a L’Hospitalet i partidàs a Girona

Última jornada del 2014 a la Lliga Nacional Juvenil amb grans partits encara que n’hi ha un parell que tenen, a priori, un sabor especial. El Girona es juga la segona plaça amb la visita del Sant Andreu mentre que, a Bellvitge, la Unificació espera al veí gran, un CE L’Hospitalet que necessita reaccionar ja amb Angoy

Paje, tècnic de la Unificació Bellvitge

Raúl Paje i la seva Unificació Bellvitge tenen moltes coses a dir en aquesta última jornada del 2014 (diumenge 12.15 hores). El derbi que els mesurarà al poderós veí del CE L’Hospitalet omplirà el Municipal de la Feixa Llarga amb arbitratge de Juan Blasco Pastor. Els locals són novens i tenen 22 punts mentre que els visitants estan en descens a la quinzena plaça amb 13 punts.

ANÀLISI I TRAVESSA DE RAÚL PAJE

Amb la il·lusió de seguir creixent i seguir millorant, camí de tancar una gran primera volta (un partit menys) i amb l’objectiu primordial de la permanència, encarem el derbi amb la intenció de reafirmar el bon treball fins avui. Em plantegen dues preguntes complicades encara que intentaré contestar: 1 És la ‘Uni’ superior al L’Hospitalet com diu la classificació? I 2. Com és possible que un equip de barri li tregui 9 punts a l’equip que porta el nom de la ciutat?

Respostes: 1. Si parlem de dinàmiques i fem cas a la classificació direm que sí, ja que el que val és l’actualitat però crec que la diferència de plantilles és mínima i ells en la meva humil opinió tenen un millor equip que ho diu la taula. Serà un partit bonic, igualat i els detalls dictaran sentència, res més. En aquests partits no hi ha favorits, hi haurà tensió i intentarem fer valer el factor camp on fins avui som durs per al rival. Des d’aquí mano salutacions al meu company Angel, un gran del futbol base que va patir la crueltat del futbol malgrat la seva bona feina.

  1. No dono importància a aquestes estadístiques, si mirem els dos últims anys en Nacional, veiem com en el primer any quedem per davant d’ells, l’any passat l’Hospi acaba en el 5è lloc i ens treu 14 punts i aquest any de nou sembla que nosaltres estem millor que ells, és qüestió d’encertar en els fitxatges i de treure el màxim rendiment als recursos que cadascun pugui tenir. Sí que és cert que com a club L’Hospitalet, com a entitat de pes i nom, haurien d’estar en l’elit de juvenils però sembla que porten anys sense trobar un estil en la forma de treballar, a més dels problemes interns que estan patint.

Per la nostra banda vivim i treballem el dia a dia com si fos l’últim, tinc la sort de tenir un gran grup humà (plantilla nova) disciplinat i que lluita moltíssim per competir a un gran nivell, després si la piloteta va entrant et va corroborant la nostra bona feina.

EL MEU PRONÒSTIC

PRAT – EUROPA (X) Per a mi un dels partits de la jornada. El Prat amb la base de l’any passat està realitzant una gran temporada i és un ferm candidat per a l’ascens. Idees clares i contundents en totes les línies. Davant tindrà un Europa irregular, però que amb el pas de les jornades anirà creixent. Ajustat!

CORNELLÀ – ESPANYOL (2) Robert i els seus van pel camí de record, intractables a casa, crec que a Cornellà guanyaran no sense patir. El Cornellà té necessitat de “mullar” contra un gran per reconèixer la seva gran feina fins avui.

MANLLEU – DAMM (X) Els locals fan bon futbol i generen ocasions, però aquest any els falta gol. La Damm es va treure l’ansietat en guanyar a Cornellà així i tot suarà tinta per sumar.

GIRONA – SANT ANDREU (1) Partidàs! Aquí em faria falta un doble ‘jeje’. Crec que el factor camp pot ser decisiu. Dues bones plantilles i dos bons entrenadors. Candidats a l’ascens.

BLANCA SUBUR – BARÇA (2) A priori victòria visitant, encara que si d’alguna cosa es caracteritza aquesta Lliga, és que no es pot infravalorar a cap rival. El Barça no es pot deixar més punts.

UNIFICACIÓ BELLVITGE – L’HOSPITALET (1) Serà un partit molt difícil en tots els sentits, però sempre confio en els meus, se’ls veu il·lusionats i amb molta ambició. Esperem bon ambient a la Feixa Llarga.

MATARÓ – REUS (X) Estils diferents però igual de competitius. Als punts m’inclinaria pels d’Alberto, però el Reus té molt talent en la seva fase ofensiva.

EF GIRONÉS SABAT – GAVÁ (1) Per afinitat m’agradaria posar un altre signe, però ni les dimensions del camp ni del l’estat de dinàmiques em fan creure que els de Serrano puguin sumar.

MOLLET – VILA OLIMPICA (1) Dos equips necessitats i amb moltes urgències. El Mollet és un altre equip que per plantilla hauria d’estar més amunt. Sort als dos.