Del Bosque felicita la UE Sant Andreu i Momoh

L’exseleccionador espanyol Vicente Del Bosque, de Salamanca de naixement i de cor, se suma a la llarga llesta de felicitacions per l’ascens de la UE Sant Andreu i, en particular, per al seu golejador David Momoh

Minut 69: servei d'or de Carlos Guzmán per a Sergi Arranz que la 'pica' i David Momoh... gol!!! // FOTO: Judit Andreu
Minut 69: servei d’or de Carlos Guzmán per a Sergi Arranz que la ‘pica’ i David Momoh… gol!!! // FOTO: Judit Andreu

EDUARDO BERZOSA

Difícilment oblidarà David Momoh el seu últim gol amb la samarreta de la UE Sant Andreu, ja que, molt poques vegades, un gol val un ascens. Minut 69: servei d’or de Carlos Guzmán per a Sergi Arranz que la ‘pica’ sobre la sortida del porter del Salamanca UDS. El toc del figuerenc l’hagués tret un defensa local, però va arribar Momoh com una exhalació, es va tirar en planxa i va col·locar l’1-2 definitiu. Grandiós!

Era el premi per al davanter, per a l’equip i per a tota una afició que ha tornat a tocar el cel i així ho van tornar a demostrar a l’Helmántico i en la festa del dilluns.

MOMOH I DEL BOSQUE

“Sóc d’Espanya i Sierra Leona, visc actualment en una residència per a estudiants i acabo de graduar-me del batxillerat internacional. Passo els dies estudiant i entrenant per a millorar perquè vull arribar a ser jugador professional de futbol”, afirma a Futbolcatalunya aquest admirador de “Benzema“.

L'alegria de Momoh i la de tota l'entitat durarà molt de temps // FOTO: Judit Andreu
L’alegria de Momoh i la de tota l’entitat durarà molt de temps // FOTO: Judit Andreu

Aquesta admiració per l’exdavanter blanc la pot entendre perfectament el nostre exseleccionador espanyol, Vicente del Bosque. “Encara que sóc de la UD Salamanca de tota la vida, els felicito per aquest ascens, sempre cal ser esportiu. Felicitats per al Sant Andreu i especialment per a David Momoh. Abraçades“, ens transmet el gran Vicente.

UN GOL PER A LA HISTÒRIA

David sempre recordarà que “em vaig sentir molt content amb aquest gol, va ser un moment molt especial per a mi. En aquests moments penses a ascendir i continuar millorant com a jugador per a arribar el més lluny possible i obtenir els objectius del club”, afegeix com si llegís un text molt desitjat.

En aquest moment “vaig celebrar el gol amb l’equip encara que hi havia dubtes sobre si la vaig tocar abans que entrés o no. La veritat és que Arranz va fer una gran jugada i estic molt content per ell i per l’equip”. Primer va ser l’equip i després la família: “Jo sempre dedico tots els meus gols a la meva mare, al meu pare i al meu germà, els qui m’han estat fent costat des del principi. Mai han deixat de fer-ho, fins i tot quan estava en divisions inferiors”.

El nostre gran protagonista David Momoh amb el mític Eduardo Berzosa // FOTO: E.B.
El nostre gran protagonista David Momoh amb el mític Eduardo Berzosa // FOTO: E.B.

Una altra prova del gran xaval que és Momoh es pot comprovar quan parla de l’entitat quadribarrada. “Estic molt content amb el Sant Andreu per l’oportunitat que m’han donat amb el primer equip, així com de poder contribuir als objectius del club”

DIA INOBLIDABLE PER AL BARRI DE SANT ANDREU DEL PALOMAR

LA SATISFACCIÓ DE MANUEL CAMINO

El president de la UESA, Manuel Camino, assegura que “comptem amb David Momoh amb caràcter general, a més on millor creixerà esportivament serà amb el Sant Andreu”.

El màxim responsable de l’entitat andreuenca ha tornat a respirar. “Després de 15 anys, en el 2008 conta l’Arandina, ja ens tocava. Feia 5 anys que acariciàvem l’ascens i per pèls se’ns escapava sempre; ha hagut de ser en un gran camp com és l’Helmántico on aconseguim l’ascens”.

Camino sap que estar en la Segona RFEF és un pas de gegant que arriba “en un moment molt oportú per a emprendre un creixement ordenat esportivament i econòmicament”. No obstant això, “volem tenir els peus en la terra”