Deixar la porteria imbatuda és tota una garantia

Així es demostra al Grup 3 de la Segona Federació amb paper estel·lar d’Hèrcules, Lleida, Europa, CFB Futur i Sant Andreu

José Ortega torna a demostrar aquesta temporada que és un dels grans porters de la categoria // FOTO. David Pallarols
José Ortega torna a demostrar aquesta temporada que és un dels grans porters de la categoria // FOTO. David Pallarols

Finalitzada la primera volta de la Lliga a la Segona Federació (Grup 3), queda clar que deixar la porteria a zero és garantia d’èxit. No es descobreix res nou, però els cinc primers classificats comparteixen aquest ‘títol’ d’honor quan ja s’han disputat 17 jornades de competició.

Fins a 8 partits dels 17 disputats (47%) s’han quedat com van començar els porters Carlos Abad, Iñaki, Marc Vito, Ortega i Jaime.

LA GARANTIA DEL ZERO

Especial esment per al CFB Futur i els seus 11 gols encaixats que li valen per a mantenir-se, una jornada més, dins dels cinc magnífics. Els de Costa han coronat una primera volta estel·lar malgrat lluitar contra tots els inconvenients haguts i per haver. Ara queda el pitjor mentre el seu futur segueix en silenci oficial.

Si als 12 gols que ha rebut l‘Europa s’uneixen els 30 anotats com a màxim realitzador del grup, a ningú pot estranyar l’extraordinària temporada dels graciencs.

Vuit partits amb la porteria a zero és una marca que també pot presentar el Lleida Esportiu d’Angel Viadero. Els blaus, que van perdre el seu imbatibilitat al fortí del Municipal aquest passat diumenge enfront de l‘Hèrcules, han presentat una primera volta excepcional. De fet, sempre han estat en posició de promoció d’ascens inclosos 12 partits com a líder.

Amb 6 partits sense encaixar gols apareixen Manresa i Torrent mentre Sant Andreu ho ha aconseguit en 5 ocasions. Els quadribarrats presenten aquestes últimes quatre jornades consecutives en la cinquena plaça de la classificació.

L’ALTRA CARA DE LA MONEDA

Per contra, Espanyol, Terrassa i Cerdanyola han de continuar mirant cap avall per a no caure en l’infern del descens.

El filial de Manolo González, amb 3 zeros a la seva porteria, i ja una victòria a domicili, és el millor col·locat a la 13a posició. Li segueix el Terrassa, amb 4 jornades sense rebre gols, i tanca el Cerdanyola, amb 5.