Definits els horaris per a la tornada de la promoció d’ascens

Ja es coneixen els horaris de tornada per als partits de promoció d’ascens a la Lliga Adelante i a la Segona B. Pel que fa als sis equips catalans que estan en la lluita, dos ho faran en dissabte mentre que els quatre restants disputaran els seus compromisos en diumenge

L'afició del Nàstic sempre amb el seu equip/ FOTO: NÀSTIC
L’afició del Nàstic sempre amb el seu equip/ FOTO: NÀSTIC

Primer ho faran Pobla de Mafumet i UE Figueres enfront de Tuilla i Numància B de Soria, respectivament. Mentre els tarragonins esperen a casa als asturians, els empordanesos hauran de desplaçar-se a Soria. Els dos partits donaran inici a les 18 hores.

Gran diumenge

Aquest serà l’aperitiu d’un diumenge esplèndid, ja que els quatre partits són, en principi, grans partits. Començarà primer el Nàstic enfront de l’Osca. Amb el 0-0 de l’anada, els de Vicente Moreno es presenten davant una afició que ha de superar, amb escreix, els 6.000 que van acudir el cap de setmana passat a El Alcoraz.

Un quart d’hora després (12.15 hores) ho farà el Reus de Natxo González. Increïble que dos grans partits com són Nàstic i Reus es juguin només en un marge d’un quart d’hora però mana qui mana i els roig-i-negres hauran de remuntar l’1-0 que Nano i el Racing li van col·locar a Ferrol.

Per a la tarda quedaran Jumilla-Ascó i Jerez-Europa. Els dos començaran a les 19 hores amb el factor calor encara present tant en terres murcianes com a andaluses. Els de Miguel Rubio hauran de marcar a Jumilla si volen passar a la segona fase. Aquest és l’avantatge de l’Europa a la seva visita a Jerez de los Caballeros amb un 1-0 favorable.

Play off dàscens a 2a i 2aB
Play off dàscens a 2a i 2aB