David Vilajoana: “Si parlés, podria tenir un quart grau a casa”

La derrota del CE Europa en Els Canyars ha servit perquè el seu tècnic David Vilajoana censuri durament al seu equip. Dures, però sinceres, paraules d’un entrenador que no es mossega mai la llengua

David Vilajoana, Europa
David Vilajoana, tècnic del CE Europa/FOTO: @Mark_SplashFoto

Es pot dir més alt, però no més clar. Ni és la primera vegada ni serà la segona ni serà, per descomptat, l’última vegada que el tècnic del CE Europa, David Vilajoana, digui en veu alta els seus pensaments. El 3-0 encaixat aquest passat diumenge a Castelldefels no el va encaixar res bé. En un monòleg, més que una resposta, el tècnic gracienc va dir moltes coses.

“És la pitjor manera d’acomiadar la temporada, hem de demanar grans disculpes al Sants, ja que, desgraciadament, ha estat un partit impropi nostre. Desig de tot cor que un equip de Tercera pugi (i el Peralada es pugui salvar) –declaracions fetes abans de la jornada de diumenge tarda-. Un pot no estar ficat i sé que és complicat mentalitzar-se però no es pot fer és això, és una manera d’adulterar també la competició; el Sants no es mereixia perdre una oportunitat més d’estar i no pel Castelldefels, ja que tampoc hagués estat de bon grat. Nosaltres hauríem d’haver competit i, quan un regala tres punts, em vaig a casa amb mal cos”, va comentar Vilajoana

Ni tan sols quan se li va apuntar la possibilitat d’haver marcat primer –”si ho haguéssim fet, hagués estat igual” li va servir de consol perquè “juguem caminant. És igual, acabem, esborrem i a pensar en la pròxima temporada. D’aquest partit no es pot treure gens positiu i, si parlés, podria tenir un quart grau a casa. No hem comparegut en aquest partit, millor haver-nos quedat a casa”

El CE Europa finalitza aquesta dura temporada 2018-2019 en sisena posició, a 12 punts de la quarta plaça, un excel·lent donades les circumstàncies que envolten al club escapulat. Caure en Els Canyars costa assimilar: “És una llàstima perquè fins que no s’acaba la feina no pots abaixar els braços; s’ha fet una bona temporada però després d’aquest partit et queda un mal cos de nassos i no ho entenc. Són vicis del futbol que em costa entendre i només passa en el futbol. Hi ha aptituds que no comparteixo i, si tinc mal cos, no sé riure. El dilluns serà una altra cosa”, va finalitzar.