David Vilajoana: “Podem jugar molt millor”

Tercera temporada al capdavant del CE Europa i David Vilajoana està traient el màxim rendiment a la seva plantilla. Convençut del futbol base, la seva ambició no té límits. Ja no vol play off, busca ascens

David Vilajoana compleix la seva tercera temporada al capdavant de l'històric CE Europa // FOTO: @marcsr_foto
David Vilajoana compleix la seva tercera temporada al capdavant de l’històric CE Europa // FOTO: @marcsr_foto

@oscarmilla1

Parlem amb el tècnic d’un dels equips de moda, l‘Europa. A David Vilajoana li preguntem pel moment actual de la 3a Divisió, que lidera en solitari des de la darrera jornada, i altres fets de l’actualitat europeista del moment. 

Líders en solitari, suposo que molt content i molt satisfet. 

Sí, bon partit (Castelldefels) ja veníem d’una molt bona segona part a Terrassa i hem mantingut la línia que és el que toca. Amb la Montañesa i amb el Valls vam estar molt fluixos i amb el Manresa tampoc no del tot bé, tot i que vam treure punts. Hem recuperat el joc i quan nosaltres recuperem el joc som molt perillosos i a més som contundents a les àrees.

“Si recuperem el joc som molt perillosos”

En aquestes alçades de temporada estàs content de com tens l’equip?

Home!, sí estic content, però jo crec que encara estem al 60% i encara podem donar molt de sí, amb la qual cosa jugant, com no espero que hem de jugar, estem amb 17 punts i invictes, doncs sí, tenim molt marge de millora i és el que em fa ser optimista. 

És l’any per poder definitivament intentar fer el salt?

No ho sé, jo cada any intento fer el salt, una altra cosa és que siguem capaços, però intentar-ho i jugar per guanyar ho fem cada diumenge. 

Ùltim onze inicial del CE Europa que va derrotar aquest passat diumenge a la UE Castelldefels // FOTO: Ángel Garreta

Ùltim onze inicial del CE Europa que va derrotar aquest passat diumenge a la UE Castelldefels // FOTO: Ángel Garreta

Que et diguin, que jugues molt bé, que el teu equip juga molt bé, t’està bé?

No, a mi no m’està bé, perquè com que jo sóc el més exigent i em fa l’efecte que podem jugar molt millor…Som un equip que tenim coses bones, però n’hem de millorar moltíssimes. A mi m’agradaria encara jugar molt millor amb pilota que és el que hem de treballar molt i més. 

“Les eleccions? Està bé, home, tot això dona vida als clubs”

Any atípic, no? Sense la gent…

Sí, és una llàstima, perquè jo crec que la gent s’estava enganxant bastant i estàvem fent bons taquillatges, i sempre és una ajuda per al club. 

Com veus el procés electoral?

Animadet pel que veig! Està bé, home, tot això dona vida als clubs, i vol dir que l’Europa segueix viu i gent interessada en fer créixer el club sempre és bo.