David Porras, l”hereu’ del ‘ nostre Cano’

Té la difícil missió de substituir a l’enyorat Josep Pascual, al nostre ‘Cano’ de la Blanca Subur. Complicada tasca per a David Porras encara que té coneixements suficients per a mantenir el pavelló sitgetà molt alt

David Porras amb Carlos Barrio, també tècnic, i el nostre admirat Cano // FOTO: Eduardo Berzosa
David Porras amb Carlos Barrio, també tècnic, i el nostre admirat Cano // FOTO: Eduardo Berzosa

EDUARDO BERZOSA

El nou cordinador i director esportiu de la Blanca Subur, David Porras, només té paraules d’agraïment per al seu antecessor, Josep Pascual, el nostre ‘Cano’ de Pins Vens.

Sense poder fer-nos a la idea que ja no està entre nosaltres, l’històric club de Sitges segueix endavant amb la seva gran tasca de formació encara que, ara com ara (com tots) ha d’esperar temps millors.

“Una persona que ha estat tants anys en un mateix club d’entrenador i coordinador és perquè el seu treball ha estat molt bo”, comenta David. És dir Josep Pascual i afegeix immediatament “treballador, persistent i per sobre de tot molt bona persona”.

El nostre malmès Josep Pascual 'Cano' protegeix des del cel al seu Blanca Subur // FOTO: futbolcatalunya
El nostre malmès Josep Pascual ‘Cano’ protegeix des del cel al seu Blanca Subur // FOTO: futbolcatalunya

‘CANO’, UNA GRAN PERSONA

Això és el que destaca per sobre de tot, Porras, “bona persona”. És més, “si fora per la gent de la Blanca, el camp ja tindria el seu nom perquè ell va ser la persona que més va cuidar i va treballar per l’actual camp”. 

Substituir “Pascual és molt difícil per tot el que representa en el club. Li posarem les mateixes ganes i il·lusió que ell tènia”.

David Porras, que va complir tota la seva etapa formativa a la Blanca Subur, com a amateur va passar per Calafell, Suburense, Sitges i Gandesa, Ja com a tècnic va dirigir al Sant Pere Molanta i, per descomptat, a la Blanca Subur on ja porta 20 anys.

Ara es tracta d’anar superant l’actual situació de pandèmia que ens afecta a tots i, després, anar posant totes les coses en el seu lloc. L’herència de Josep Pascual, del nostre ‘Cano’ és molt difícil repetir encara que el camí ja està molt marcat i, en principi, només es tracta de mantenir la seva obra

David Porras té un bon historial com a jugador i com a tècnic per a dirigir la nau sitgetana

David Porras té un bon historial com a jugador i com a tècnic per a dirigir la nau sitgetana // FOTO: E. Berzosa