David Pirri: “Cal posar collons”

El tècnic de la UE Sant Andreu, David Pirri, es va mostrar molt clar i contundent després d’encaixar la duríssima derrota per 4-0 a El Congost i ara “cal posar collons” per a tirar endavant

L'entrenador quadribarrat, David Pirri, no es va mossegar la llengua després del dur KO del seu equip // FOTO: UE Sant Andreu
L’entrenador quadribarrat, David Pirri, no es va mossegar la llengua després del dur KO del seu equip // FOTO: UE Sant Andreu

“Cal posar collons”, diu el tècnic de la UE Sant Andreu, David Pirri, i així resumeix la impotència d’un equip que va sumar la setena derrota (cinquena, a domicili). Aquest 4-0 fa mal i, especialment, ho fa per la manera, ja que com va afirmar el sabadellenc “prefereixo perdre 4-0 i que ens ‘pintin’ la cara a perdre quatre partits per 1-0”.

Gairebé va ser un monòleg a la roda de premsa posterior al partit a El Congost: “Minut 4, primer gol i penses que ha estat un accident i que encara tens 41′ per a capgirar la situació i empatar”. La realitat és que “ells no van tenir tampoc ocasions clares sinó que van sortir a la contra. Vam fer una primera part acceptable”.

DAVID PIRRI, SINCER

El que no té explicació va ser “la segona part, va ser un despropòsit, no tinc excusa, no el puc justificar”, Segons Pirri, “si ja no es competeix o tensió… els tres gols han estat per riure. No trobo justificació, però haig de donar gràcies perquè podria haver caigut un cinquè i un sisè gol”.

Més clar, impossible. “Estic fotut per l’afició i per mi perquè no pot ser encara que vengem d’una setmana fotuda o amb gent amb COVID, però el mínim és lluitar i posar collons”.

David Pirri parla d'”amor propi i cal fer autocrítica i jo, el primer. Es van acabar les excuses i hem de competir, després ja jugarem millor. No em trec cap culpa, ehh!!