David López no assumeix la seva expulsió a Figueres

La reacció del jugador del Rubí no s’ha fet esperar. David López, que va ser expulsat diumenge passat davant el Figueres amb vermella directa, no entén encara com li han pogut caure tres partits de sanció

El jugador rubinenc no entén encara la seva expulsió/ FOTO: JAIME BLANCO/RUBÍ

Va ser expulsat per part del col·legiat Edwar Miguel Gonzales Moreno, ja que, segons el comitè de competició “es va produir de manera violenta amb un adversari”. El càstig passa d’1 a 3 “per dirigir-se als àrbitres en termes o actituds de menyspreu o de desconsideració”. Dur ‘pal’ per al futbolista i pel Rubí al qual cal afegir el 3-2 final a Vilatenim.

La reacció de David López quan va llegir el tweet de Futbolcatalunya amb aquests tres partits va ser immediata. “I a ell qui li sanciona?” va escriure en uns caràcters que no podien resumir el seu malestar. “Cal veure les imatges per comprovar el que va passar. Es veu clarament que estic al terra, estiro la cama, li derroco, però no li vaig agredir ni vaig entrar per darrere, ni res. Va ser la meva primera entrada dura al cap de 62 minuts de partit i em va treure vermella directa. És injust”, va afegir a aquesta Redacció el defensa.

El jugador vallesà espera que l’apel·lació del seu equip pugui rebaixar aquesta sanció que li ha tret de les seves caselles. “Em vaig dirigir a l’assistent. Es pot veure en alguna foto que parlo amb el linier, ja que a l’àrbitre solament li vaig comentar que ‘on anava amb la vermella’. Mai em vaig posar cara a cara contra ell”