David Bigas, nou jugador de la UE Sant Andreu

La Unió Esportiva Sant Andreu ha aconseguit la cessió del defensa David Bigas. El club ha arribat a un acord amb el Girona (club que té els drets del jugador) per tal que Bigas jugui en el conjunt andreuenc fins a final de temporada

Bigas amb el tècnic Miguel Alvarez / FOTO: UE SANT ANDREU

Bigas és un lateral esquerre fort i amb arribada que tractarà d’ajudar l’equip en els vuit partits que resten per acabar la temporada. El jugador, que dimecres va disputar la final de la Copa Catalunya amb el Girona, ha fet avui el primer entrenament amb els seus nous companys i està en disposició de debutar amb la samarreta quadribarrada diumenge contra el Cornellà, si el tècnic ho considera oportú.

Bigas és un futbolista amb molta projecció, té 20 anys, que ha debutat aquesta temporada a la segona divisió. Ha disputat dos partits de llig i dos de Copa del Rei  en una temporada en què ha combinat el primer equip amb el filial. El defensa es mostra molt satisfet de poder vestir la samarreta andreuenca: “Vinc molt il·lusionat. El Sant Andreu és un club històric i agraeixo molt aquesta oportunitat.” Explica que està en condicions de debutar contra el Cornellà: “He estat tot l’any entrenat amb el primer equip i jugant amb el filial quan no anava convocat.” I assegura que és conscient de la situació de l’equip, però és optimista: “Cada partit és una final i hem de tractar de guanyar­les totes. Vinc a sumar.”

DAVID BIGAS VARGAS
Peralada
19/06/1994
Trajectòria
– Categories inferiors Peralada (2001­-2010)
– Categories inferiors Girona (2010-­2013)
– Peralada (2012-­2013)
– Girona B (2013-­2015)
– Girona (2013-­2015)