Dani Vidal, satisfet enfront del Rayo Majadahonda

Primera sortida del Nàstic de Tarragona de Dani Vidal aquest curs 2023-2024 i primera ocasió per a sumar un punt pel qual es continua invicte en dues jornades

Dani Vidal, tècnic grana, va sortir content de la seva visita al Cerro del Espino // FOTO: Nàstic Tarragona
Dani Vidal, tècnic grana, va sortir content de la seva visita al Cerro del Espino // FOTO: Nàstic Tarragona

Segon partit, segona ocasió per a sumar punts per part del Nàstic de Tarragona. L’empresa no era fàcil, ja que el Rayo Majadahonda arribava a aquesta segona jornada amb la moral pels núvols en haver sumat un valuosíssim empat a Riazor en la primera jornada de la temporada.

Però, si els grana es van estrenar el passat cap de setmana amb un gol favorable als 3 minuts, gràcies a Nacho, en aquesta ocasió va ser al contrari. També al cap de tres minuts, els locals van saber batre a Dani Parra i encara sort que Pablo Fernández (62′) va remeiar el xoc al Cerro del Espino.

Després es van produir més oportunitats amb el protagonisme per a Jaume Jardí mentre Dani Martí i Cortès ho van fer amb el porter visitant. No obstant això, el marcador ja no es va moure.

DANI VIDAL, OPTIMISTA

Amb aquest qualificatiu va tancar la seva roda de premsa el tècnic grana Dani Vidal. “Satisfet, sí. Veníem pels tres punts i hem tingut moltes ocasions de gol, amb tres pals inclosos”, va comentar.
És clar que “si no ets capaç de materialitzar les teves ocasions, deixes viu al rival”, per aquesta raó “Si no ets capaç de materialitzar les teves ocasions, deixes viu al rival”

L’important és que es va guanyar i que “l’equip va ser valent i va continuar amb el guió previst”.
L’error comès en el minut tres i que es va pagar amb un gol demostra que “els futbolistes són humans i fallen així que intentarem no repetir aquest tipus d’errors”.

El Nàstic haurà de rebre al Barcelona At. aquest pròxim cap de setmana a les 19.30 hores al Nou Estadi.