Dani Ruiz: “L’afició de la Montañesa és la millor”

Dos gols i una assistència de Dani Ruiz Romera li ha servit a la Montañesa per a sumar el seu segon triomf de lliga. Feia falta, molta falta i el colomenc va fer el que devia

Dani Ruiz es va estrenar amb 2 gols i una assistència de gol per a la Montañesa// FOTO: Àngel Garreta

Dani Ruiz es va estrenar amb 2 gols i una assistència de gol per a la Montañesa// FOTO: Àngel Garreta

Amb 22 anys, Dani Ruiz Romera (Montañesa) només ha fet que començar la seva carrera esportiva, no obstant això aquest passat dimecres el guardarà en la seva història personal com un regal ben benvolgut. Marcar dos gols al líder Europa i lliurar una assistència a un company és inoblidable.

Dani, que va arribar a Nou Barris aquest desembre passat, porta 6 convocatòries, ha jugat 3 partits com a titular i amb Ramon Calderé ha trobat el premi a l’esforç. És dels futbolistes que diuen el que pensen, però saben molt bé el que diuen dins i fora del camp.

“DES DEL 1′ PEDRO GARCÍA EM VA DONAR CONFIANÇA”

El seu historial és impressionant amb només 22 anys.

Vaig començar entre Sant Fost i Martorellas, després vaig passar 3 anys a la Damm, vaig fitxar a Vila-real on vaig aprendre moltíssim els 4 anys que vaig estar i em van ajudar a formar-me encara més com a futbolista.

I en les seves dues següents temporades (2019-2021) no va parar.

Vaig estar buscant nous reptes, vaig acabar a Anglaterra, un somni per a mi des de petit. En el futbol hi ha coses que els mateixos jugadors no poden controlar, i a causa d’aquests factors, vaig acabar a l’agost, a un mes de començar les lligues, sense equip, d’aquí la meva petita etapa al Manresa

https://twitter.com/btvesports/status/1367400170413912069?s=20

Segueixi. Des del Congost…

Al cap de pocs mesos va tocar el CD Mirandes B, on m’hagués agradat poder aprendre més, però per culpa de la COVID van ser 5 o 6 partits. Sense més notícies sobre el futbol a Espanya, decideixo buscar altres països on poder mantenir-me en actiu futbolísticament pel que vaig anar a parar a Polònia.

“DE VERDÚ I SERGIO GARCÍA ES POT APRENDRE MOLTES COSES”

Polònia seria dur..

Va ser una bona experiència encara que una mica complicada a l’hora d’adaptar-me a la gent i al futbol d’allí, tot i això el meu objectiu era jugar i no perdre el ritme de competició.

Arriba desembre, arriba la Montañesa.

En la ‘Monta’ em van explicar la situació i vaig decidir parlar amb el director esportiu i també company Pedro Garcia. La veritat que des del minut 1 em va donar la confiança per a decidir jugar en aquest equip.

Això de jugar al costat de Sergio García o Verdú estimula a qualsevol

Saber que anava a poder compartir aquest temps amb professionals com Verdú i Sergio García era un additiu perquè es pot aprendre moltes coses. Són professionals i dins de l’equip aporten moltíssima experiència a tots. Així que estic molt agraït per l’oportunitat que em va donar Pedro, i a la Montañesa per la rebuda que vaig obtenir.

Als seus 22 anys, Dani Ruiz vol triomfar amb la Montañesa i arribar el més lluny possible // FOTO: A. Garreta

Als seus 22 anys, Dani Ruiz vol triomfar amb la Montañesa i arribar el més lluny possible // FOTO: A. Garreta

“RAMON I LLUIS PARLAN MOLT CLAR”

Per què ha costat tant arrencar?

Sincerament ho desconec, només fa 3 mesos que sóc aquí i des del primer dia vaig veure un molt bon equip amb molt bons jugadors. En aquesta segona volta, i amb l’arribada de Ramon Calderé, la cara de l’equip és una altra, i el ritme i l’actitud també.

Quina és la medicina Calderé?


L’arribada de Ramon i Lluis ha estat un canvi molt gran per a l’equip, no sols pel que fa a l’entrenador sinó perquè també li agrada involucrar-se molt amb cada jugador. Parla clar, és un entrenador amb una filosofia molt clara, cal gaudir, però cal sortir al camp a donar-lo tot fins a l’últim minut, amb, sobretot, una paraula que repeteix i li agrada molt, amb passió pel futbol.

“ENS QUEDA MOLT A DEMOSTRAR EN EL CAMP”

Val la pena recordar que baixen 6 o partit a partit?

Nosaltres ara ens centrem partit a partit, de res val afrontar cada setmana i cada partit tenint al cap que baixen 6. El que sí que ens val és afrontar la setmana sabent a qui ens enfrontem, quin serà el nostre pla de partit i anar tots a l’una amb aquesta idea. Els resultats aniran arribant.

Si no es guanya al Valls, no serveix per a res triomf amb el líder, cert?

No cal deixar-se portar per la classificació sinó seguir amb el treball que estem realitzant fins ara. Crec que aquesta és la clau per a continuar sumant i continuar guanyant partits. A més, encara hi ha molts partits per davant i ens queda molt a demostrar en el camp.

Equip inicial de la 'Monta' que va superar al líder Europa aquest passat dimecres// FOTO: A. Garreta

Equip inicial de la ‘Monta’ que va superar al líder Europa aquest passat dimecres// FOTO: A. Garreta

“NOSALTRES NO ENS RENDIREM”

Digues-li alguna cosa a la teva afició

No menteixo si dic que la Montañesa té la millor afició de la categoria, i la pressió que exerceix i la motivació que dóna als jugadors és una cosa que estem desitjant poder recuperar. Nosaltres no ens rendirem mai, hem tingut moltes baixes, però els que estem ara som els qui donarem la cara fins al final i traurem aquesta situació.

Noten el seu suport encara que sigui en la distància?

Sí, clar que els necessitem molt. Jo els diria: “Sou una part fonamental en l’equip també, i, encara que no sigui en els partits, sí que esteu en les xarxes socials i el notem, per això, ara més que mai, us demanem el vostre suport als jugadors, a la directiva, ja que la Montañesa som tots”.