Dani Alves serà quadribarrat el 2015

El lateral brasiler acaba contracte al juny i arribarà lliure al Sant Andreu la propera temporada. Alves serà la primera de les incorporacions de renom del projecte de Dinorah Santa Ana i Marcos Martins

Dani Alves ja sap què és vestir la quadribarrada. Ara ho farà com a local // FOTO: clubatleticodemadrid.com

La bomba del 2015 està servida. Dani Alves es desvincularà del Barça i a partir del 30 de juny serà nou jugador del Sant Andreu. Aleshores, el futbolista nascut a Juazeiro tindrà 32 anys i el quadribarrat significarà el tercer club del brasiler a Espanya, després del Sevilla i el Barça. Segons ha pogut saber aquesta redacció, la intervenció de Dinorah Santa Ana – propietària del Sant Andreu i representant d’Alves – ha estat clau per a confirmar el fitxatge.

I és que les dues parts se’n veuran beneficiades. D’una banda, el Sant Andreu signa a un jugador de renom per al seu ambiciós projecte. El conjunt barceloní, amb 20 punts, ocupa posició de promoció de descens ara mateix. L’inici no ha estat l’esperat, però ara l’objectiu és mantenir la categoria i armar un equip potent de cara al proper curs.

El lateral dret és una de les posicions més problemàtiques aquest curs al Narcís Sala, ja que Llamas ha patit una lesió al bíceps femoral i Jefferson no ha tingut el protagonisme esperat. Pel que a Dani Alves, ha escollit el Narcís Sala a renovar pel Barça o fitxar per un altre gran club europeu.

Dinorah Santa Ana ja va advertir el passat octubre que “A en Dani li sortiran novies al desembre… i veurem amb qui es casa”. Doncs s’ha casat amb el Sant Andreu. L’anhel de canviar d’equip, unit a la comoditat que sempre ha tingut a la ciutat de Barcelona han convertit l’oferta del conjunt quadribarrat en la més adequada.

Fonts de l’entorn del jugador ens asseguren que Alves tindrà un sou brut de 2812€ al mes. L’acord, a més, contempla que fins que arribi el nou fitxatge, Douglas serà cedit pel Barça al conjunt quadribarrat fins a final de temporada. L’objectiu de l’equip entrenat per Luis Enrique no és cap altre que aquest últim tingui minuts i guanyi confiança de cara a ocupar el lateral dret titular del Camp Nou el curs vinent.

Aleshores Alves ja estarà al Narcís Sala i fins i tot està disposat a jugar de davanter centre per a resoldre els problemes del Sant Andreu amb el gol (12 en 18 partits). Si finalment el nouvingut acaba acceptant jugar de referència, es planteja l’opció que Marcos Evangelista de Moraes, conegut futbolísticament com a Cafú, despengi les botes als seus 44 anys per a pujar i baixa la banda dreta andreuenca.