DAMM i AGM: ‘Estudiar és fonamental’

El CF Damm i l’empresa AGM Sports han signat un acord de col•laboració que facilitarà l’accés a les universitats dels Estats Units als jugadors cervesers

El president del CF Damm, Ramon Agenjo, i el dtor. gral. d’AGM Sports, Gonzalo Corrales //FOTO: CFDAMM
El president del CF Damm, Ramon Agenjo, i el dtor. gral. d’AGM Sports, Gonzalo Corrales //FOTO: CFDAMM

El president del CF Damm, Ramon Agenjo, i el director general d’AGM Sports, Gonzalo Corrales, han signat un conveni de col•laboració segons el qual els jugadors i jugadores del CF Damm que vulguin iniciar o continuar els seus estudis universitaris als Estats Units d’Amèrica (EUA), sense perdre de vista les seves perspectives esportives, puguin fer-ho en les millors condicions possibles.

D’aquesta manera, els futbolistes que compleixin els requisits acadèmics i esportius exigits per les universitats americanes podran rebre beques per estudiar una carrera universitària i continuar amb la pràctica del futbol.
Arrel de l’acord, AGM Sports es compromet a assessorar els jugadors del Club en la seva formació acadèmica i en la preparació dels exàmens d’accés a les universitats, necessaris per a l’obtenció de les beques de futbol. L’empresa, que treballa directament amb més de 2.000 universitats, també fa les tasques d’intermediària entre els responsables dels departaments d’admissió de les universitats així com amb els entrenadors del centre educatiu; busca ajudes econòmiques; orienta en la traducció oficial dels expedients acadèmics i d’altres documents i guia en la tramitació dels visats i documents legals requerits, entre d’altres serveis.

Amb aquest conveni, el CF Damm vol seguir en la línia d’oferir sortides als jugadors que, per edat, han d’abandonar el Club quan acaben l’etapa de Juvenils. D’aquesta manera, el conveni d’AGM els pot facilitar viure l’experiència única de cursar els estudis universitaris als EUA sense deixar de practicar el futbol. Aquest conveni se suma al ja existent amb el FK Levanger, de Noruega, que enguany acull i beca acadèmicament a dos ex jugadors cervesers.