D.H.Juvenil: Així veu la jornada José Alcaraz, tècnic del Jàbac-Terrassa

José Alcaraz sabia que no seria fàcil portar el primer juvenil de la Unió Jàbac-Terrassa. El llistó del curs passat obliga a molt encara que no es pot demanar l’impossible a futbolistes tan joves. Aquesta és la seva aposta

Un equip amb moltes aspiracions / FOTO: @PedroLuisMG1
Un equip amb moltes aspiracions / FOTO: @PedroLuisMG1

Ja sabia on es ficava i on arribava. Ho sabia des del mateix instant en què José Alcaraz va decidir acceptar la proposta d’un Jàbac-Terrassa que, de la mà d’Oliver Ballabriga – a qui tindrà enfront aquest diumenge – es va convertir en l’equip sorpresa de la Divisió d’Honor. Els egarencs van complir una temporada excel·lent amb un sisè lloc inoblidable.

Això és passat. El present amb Alcaraz parla d’un equip situat en 13a posició, amb tres punts, producte d’una victòria davant l’Osca i tres derrotes. Un únic triomf a casa en dos partits. El mateix que intentarà repetir davant el Cornellà que ara dirigeix l’ex egarenc Ballabriga. “No ens enfrontem a Oliver sinó al Cornellà encara que aquí va fer un treball excel·lent. No es pot comparar sinó trepitjar amb els peus en el sòl doncs segueixen només quatre nois de l’any passat”, admet Alcaraz.

L’entrenador egarenc es queixa dels sis gols encaixats (sobre un total de 9) a pilota aturada: un penal i cinc faltes –“això no pot ser”- i afegeix que “tot és qüestió d’adaptar-nos. Molts futbolistes nous i tècnic nou necessiten una mica de temps i lluitar pel nostre objectiu: la permanència”.

LA TRAVESSA DE JOSÉ ALCARAZ

Nàstic – Stadium Casablanca (1). Els grana porten un inici fort de competició.

Lleida E. – Mercantil (1) . Duel de nouvinguts. Els ilerdencs formen un conjunt que m’agrada molt.

Sant Francisco – Zaragoza (X). Els mallorquinistes tracten molt bé la pilota i en la C. Esportiva tenen un camp gran. Els visitants vénen de guanyar-nos bé l’última jornada.

Jàbac/Terrassa-Cornellà (1). Tenim molt bones sensacions i juguem a casa nostra. L’actitud és molt bona i hem de fer-nos forts,

At. Balears – Osca (1). Els oscencs estan molt ‘verds’ encara que els locals no han guanyat a casa seva.

Espanyol – Mallorca (1). L’Espanyol és molt Espanyol. El treball del bloc de David Gallego és important encara que arriba un rival molt fort.

Damm – Manacor (1). Els cervesers són un grup molt consolidat que treballa moltíssim.

Badalona – Barcelona (X-2). Em permeteu un doble? El Barça, que baixa fora de casa, és molt poderós i, encara que el meu amic ‘Javito‘ (Cuesta) s’ho treballarà molt, és un rival molt complicat.