Crit desesperat des del carrer del Rayo Viladecans

Poques vegades es veu una imatge com la que il·lustra aquest text amb uns futbolistes entrenant al carrer, en el dur asfalt, en representació d’una entitat modesta amb 3 equips a Viladecans i a qui el seu Ajuntament no escolta

Imatge vergonyosa del Rayo Viladecans entrenant al carrer per no disposar d'instal·lacions // FOTO: R.E.
Imatge vergonyosa del Rayo Viladecans entrenant al carrer per no disposar d’instal·lacions // FOTO: R.E.

El Rayo Viladecans està desesperat i té moltes raons per a estar-lo, ja que, després de cinc anys d’existència, es troben entrenant al carrer i com si sentís ploure el seu Ajuntament. Escoltar el president Sergio Moya és al·lucinar davant un fet que sembla irreal i impropi d’aquest segle XXI on sobra tot. Val la pena llegir el seu testimoni.

“Sempre ens han dit des del 2017, cara a cara, que només estan per a ajudar a les entitats grans. No volen més entitats i estan esperant que ens cansem i tanquem la porta“, comenta a Futbolcatalunya el seu màxim mandatari..

UN RAYO VILADECANS MOLT FERM

El principal responsable d’aquesta mena d’afirmacions és el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Richard Calle ,perquè “sempre recorda que hi ha una ordenança a complir encara que se la salten com i quan volen”.

L’escàndol és absolut, al punt que “ens diuen que marxem a una instal·lació de lloguer (65 euros l’hora) per a entrenar els tres equips en un camp de futbol 7. Per sis hores setmanals, ens surt per 13.000 euros a l’any, això és impossible”.

Parlem de tres equips, un amateur de 4a Catalana (grup IX), un aleví i un benjamí encara que el Consistori no vol saber res. Mentrestant, “en altres pobles del Baix Llobregat sí que estan per les seves entitats com Castelldefels, que ens ha ofert espai per a jugar allí”.

HO PAGUEN TOT

Moya afirma que “aquí ningú cobra sinó que tots paguem” i destaca l’oblit permanent per part de la Federació Catalana. “Mai ens han fet cas. És més, només Paquita Linares s’ha preocupat per nosaltres. Curiosament, ara, m’ha cridat el nou delegat, ara, perquè l’informi sobre la situació. Paquita és molt amiga i ella es va interessar sempre, encara que els de l’Ajuntament es van passar la pilota d’un a l’altre”.

El Rayo Viladecans, que no entén aquesta discriminació respecte a altres clubs del poble com At Viladecans, Sector Montserratina o UD Viladecans, podria “parlar durant setmanes i al·lucinarien. Mai m’ha agradat la política i a Viladecans és un desastre perquè s’han carregat dues piscines i un cinema públics i 1.000 pins per aixecar 20.000 habitatges”.