Coro ja mostra la seva màgia a Olot

Acaba d’arribar a Olot després d’un període de cinc temporades a L’Hospitalet, però dos partits han estat suficients per a demostrar el que tothom sap: Vílchez s’ha portat a un crack per fer més gran al conjunt de La Garrotxa

Coro (Olot)
FOTO: E. Llinàs

Dos partits, tres gols. Dos partits, dos triomfs i tots els elogis per a un clàssic del futbol català, David Corominas. Fitxat aquesta temporada com un dels cracks que dirigirà Edu Vílchez, aquest futbolista de Vilasar de Mar sap que arriba a La Garrotxa amb la idea de fer més gran a una aposta seriosa de futbol. Envoltat de jugadors amb gran classe, Coro està destinat a ser una de les referències de l’equip vermell.

“Il·lusionat, és clar que ho estic. El dia que no tingui aquesta il·lusió deixaré el futbol, però si no hagués marcat aquests tres gols ningú diria res. Ni tan sols estic sorprès. No veig que sigui res de l’altre món”, admet amb humilitat qui acostuma més a ‘regalar’ passades de gol que no pas anotar-les. “Jo sempre m’he mogut entre cinc i deu gols per temporada i que crec que no m’han fitxat per això. Assistències? No sé, no sé quantes puc donar en una temporada. El que importa és guanyar”, afegeix.

Coro sap que cal anar pas a pas en qualsevol nou projecte, però molt més si compta amb catorze cares noves. “Si hi ha jugadors amb classe, et costa menys, és evident. No és tan fàcil com es pot suposar encara que tampoc hi ha massa temps per adaptar-nos”, afegeix aquest jugador que respon sense embuts a les raons que li han mogut per comprometre’s a Olot. “Per raons esportives, pel camp i, per descomptat, per raons econòmiques, M’han donat tot el que he demanat i pot sortir bé o malament, és clar”.

El que no farà serà a entrar en comparacions amb un Hospi al que li va deixar el millor en cinc anys perquè “no admet comparacions. Vaig estar cinc anys fantàstics i em vaig sentir molt còmode encara que en l’Olot notes que et donen més importància. No és cap critica, ni molt menys, perquè, si no hagués estat a gust en L’Hospitalet, hagués marxat el primer any”. Per cert, quan tingui als riberencs davant es limitarà a “intentar guanyar, a res més”.

A qui “no coneixia de res” és al seu nou entrenador, Edu Vílchez, encara que “és clar qui ha estat futbolista abans que entrenador. Li encanta el futbol i se li nota. Segur que portarà molt bé tot això”. Això no significa admetre l’etiqueta de gran candidat a ascendir i “segur que no ens afectarà escoltar-ho. Som un club humil que ha pujat quatre vegades en cinc anys, sí, però volem fer coses grans i amb aquesta etiqueta no es guanya”.

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com