Cornellà, única i duríssima ensopegada

Feliç cap de setmana per als catalans menys per a Sabadell, que no va jugar, i per a un Cornellà que va sofrir una ensopegada duríssima a Sanlúcar de Barrameda. Només l’Andorra està en promoció d’ascens

No va merèixer l'equip verd la duríssima derrota q8ue va sofrir a El Palmar de Sanlúcar // FOTO: AT Sanluqueño

No va merèixer l’equip verd la duríssima derrota q8ue va sofrir a El Palmar de Sanlúcar // FOTO: AT Sanluqueño

@JordiMestres_

No oblidarà el Cornellà la ensopegada del Palmar, ja que un 4-0 és una sonora derrota per a un equip que vol sortir del pou i que aquesta 16a jornada de competició li deixa a la 15a plaça del grup on ja estava.

Toni García (18′) i Edu (Oriol (25′), a la primera meitat, i Aumental (48′) i Lucas Gaucho (70′) van golejar als verds que hauran de sofrir moltíssim en aquesta segona part de competició per a sortir d’aquest grup infernal.

DE CORNELLÀ A LES ALEGRIES

En aquest pou segueixen Costa Brava i Sabadell encara que els d‘Alsina van vèncer a El Collao (Antonio Romero 91′) mentre els arlequinats van haver d’ajornar partit per COVID. Hi ha molts punts en joc com per a començar a elucubrar sobre el futur.

Remuntada treballada del filial blaugrana de Sergi Barjuán a la CE Johan Cruyff // FOTO. FC Barcelona

Remuntada treballada del filial blaugrana de Sergi Barjuán a la CE Johan Cruyff // FOTO. FC Barcelona

Queda pendent el xoc entre Sabadell i Betis Esportiu, ja que el maleïda COVID segueix present amb tots nosaltres. Aquesta setmana es coneixerà el nou horari per al conjunt de Munitis.

REMUNTADES I TRIOMFS

Van sofrir per a endur-se els tres punts Nàstic i Barcelona B encara que els de Sergi Barjuán van remuntar amb geni igual que va fer l’Andorra a la seva sortida a Castalia.

El dissabte el va aconseguir l’equip d’Eder Sarabia (Vergès 31′, Nieto 61′ i Marc Fernández 71′) i aquesta matinal va aprofitar l’equip grana (Pablo 58′) per a fer el mateix.

D’altra banda, a la Ciutat Esportiva Johan Cruff, es va avançar l‘At Balears (Vinicius 30’), no obstant això, quinze minuts espectaculars dels barcelonistes es van traduir en un 3-1 victoriós. Va igualar Estanis (53′), va posar el 2-1 Mika Mármol (61′) i va tancar Rodado (67′) per a alegria local.


A la setena ha estat la vençuda per al Nàstic de Agné // FOTO: Nàstic Tarragona

A la setena ha estat la vençuda per al Nàstic de Agné // FOTO: Nàstic Tarragona