Cornellà-Manresa (0-3), només una prova

És, ara com ara, el resultat inesperat de la pretemporada, un 0-3 favorable al Manresa (3a RFEF) enfront del Cornellà (1a RFEF). La rotunditat sorprèn encara que tots saben que és només una prova per a començar

Cornellà 0-3 Manresa, en la primera prova de pretemporada per als dos equips // FOTO: UE Cornellà
Cornellà 0-3 Manresa, en la primera prova de pretemporada per als dos equips // FOTO: UE Cornellà

Cert que pocs esperaven aquesta rotunditat en el marcador final del primer amistós de preparació entre Cornellà i Manresa, i que només és una prova. Així ho han acceptat els responsables tècnics dels dos conjunts, Raul Casañ i Ferran Costa.

Es van avançar els visitants (11′) amb gol en pròpia porta de Cristian (per aquí va aparèixer Putxi), el porter manresà Oscar Pulido va aturar una pena màxima (19′), va col·locar Pau Darbra (20′) el segon i va rematar Biel Rodríguez (77′).

MANRESA: OPINA FERRAN COSTA

“Vam finalitzar molt contents pel nivell de joc i la competitivitat i cal donar la importància relativa que mereix perquè el Cornellà és un referent del futbol català. El gran objectiu comença el pròxim 5 de setembre”, comenta l’entrenador del Congost.

El més important, segons Costa, és que “recuperem coses de l’any passat, la gent que ha arribat s’ha adaptat ràpidament i hem pogut incloure molta gent de la comarca, vam concedir poc i gaudim encara que la parada d’Òscar ens va ajudar molt”

La clau d’aquest Manresa 2021-2022 es construeix “amb un bloc de 14 futbolistes que segueixen de l’any passat, ja porten 30 partits a Tercera a la seva esquena, hem crescut junts i amb gent del futbol base i de la nostra zona, a més ha arribat Pau Darbra”.

Aquest pròxim dissabte tocarà desplaçar-se a la Ciutat Esportiva on espera l’Espanyol B, un altre rival de categoria superior (2a RFEF).

https://twitter.com/ue_cornella/status/1420487223842050049?s=20

CORNELLÀ: RESIGNACIÓ I SORPRESA

D’altra banda, a Cornellà, amb 9 dies de feina (11 suma el Manresa), ningú esperava aquesta rotunditat de marcador. Sense la necessitat de treure massa conclusions, la veritat és que aquest 0-3 sempre pot servir per a molt.

L’estrena del tècnic Raúl Casañ es va resumir així en els mitjans propis: “Va ser el típic partit de pretemporada que tots volem guanyar i per a provar coses i agafar ritme. L’important és carregar les piles, hi ha molta feina al davant i demà cal millorar corregint coses”.