Cornellà i Nàstic van de Copes

Dia històric per a la UE Cornellà. El Nou Municipal s’obre de bat a bat per rebre al Jaén, mentre que el Nou Estadi de Tarragona farà el mateix davant l’Atlètic Balears. Primera eliminatòria de la Copa del Rei, a partit únic, i amb rivals que es ja es coneixen per a la segona, encara que per això queda molt

Dia històric a Cornellà / FOTO: ANDRÉS AYALA-UEC
Dia històric a Cornellà / FOTO: ANDRÉS AYALA-UEC

El premi a la gran temporada del curs passat té la seva recompensa. Aquest dimecres al Nou Municipal de Cornellà (20.30 hores). Els locals, que no han començat com voldrien la Lliga a la Segona B, esperen a un Jaén que comptarà amb molts aficionats a la graderia. Després d’empatar enfront de l’Olot a la primera jornada de competició i caure clarament a Reus, els de Jordi Roger desitgen iniciar el bon camí davant un històric, recentment descendit, que també busca en la Copa del Rei un ‘salvavides’. Pels locals només el brau Josele segueix lesionat. Els verds mouran banqueta amb la idea de passar la prova i mesurar-se dimecres que ve dia 10 al Zamora.

A la mateixa hora també s’estrenarà a casa el Nàstic enfront de l’Atlètic Balears, vell conegut i rival en el grup III de la Segona B. Amb el record inoblidable d’aquells punts que es van perdre en els jutjats la temporada passada, i que bé li van poder costar el liderat als grana, els de Vicente Moreno podrien oferir les novetats de Jean Luc i Tomeu a l’equip inicial, ja que l’expulsat de L’Hospitalet, Manolo Martínez, està pendent dels Comitès. Tot apunta al fet que aquesta targeta vermella la pagarà amb la seva absència, encara que tot pot passar. Els visitants de Nico López poden comptar amb la seva última incorporació, Chando, procedent de l’Elx Il·licità. El guanyador de l’encreuament se la jugarà el proper dia 10 amb el vencedor de l’Alcoià – Peña Deportiva.