CopaCAT: El Parets, campió d’una gran final

Excepcional Final de la CopaCAT entre Parets i Cubelles i títol per als del Vallès Oriental des del punt de penal (2-2 i 2-4 p.p.). Gran jornada de futbol a Palamós i aplaudiment majúscul per als dos finalistes

FCF, Parets, Cubelles
Parets, campió CopaCAT amateur/ FOTO: FCF

Títol per al Parets i gran final la que han ofert els vallesans enfront del Cubelles en una primera part meravellosa. Amb quatre gols magnífics -no es perdin el segon dePeyas-, el títol viatja al Vallès encara que van haver de lluitar moltíssim enfront d’un conjunt d’inferior categoria que no es va notar en el terreny de joc.

Els del Garraf van sortir com ‘motos’ i als 54 segons va caure el primer del partit gràcies a una jugada meravellosa que va culminar, com va voler, José Luis Pardo. Aquest 0-1 va obligar a reaccionar i ho van fer a consciència els del Vallès amb especial atenció per part de Litus (3′ i 6′) que va obligar a lluir-se a Gerard Pedrosa ‘Cangre‘.

Dibuixos diferents per part de tots dos equips –Parets va mostrar 4-3-3 per 3-4-1-2 Cubelles- i idèntiques intencions amb millor possessió per a l’equip de Primera Catalana i molta presència de Pluvins, Jota i Alex Calatrava. Seria el ’20’ vallesà qui posaria el 1-1 després d’excel·lent passada per la banda esquerra de Jota (22). Era l’aperitiu del golàs de la final amb una paràbola des del vèrtex de l’àrea de Sergio Sánchez ‘Peyas que va treure els millors aplaudiments de Palamós. Quin golàs!!!! No sortirà en Telenotícies o en Telenoticies i serà una llàstima

No obstant això, un greu error defensiu de Vallcorba sobre Jan Casas (42) es va traduir en pena màxima que l’especialista Francesc Medina va aprofitar per al 2-2. Grandiosa primera part amb dues caigudes dins de les àrees que se li van demanar a un precís Heaven Núñez.

CopaCAT, Parets, Cubelles
Títol treballat per als vallesans / FOTO: FCF

Prenen aire

En la segona part va baixar el ritme. Era impossible mantenir el mateix de la primera meitat. Es van efectuar els 6 canvis pels dos costats i els tècnics Miquel Muñoz (Parets) i Xavi Vilaguit (Cubelles) van dosificar als seus futbolistes. Per cert, NI UNA VEGADA per a prendre aigua i refrescar-se a Palamós.

La multi presència de Litus pel Parets i l’expulsió d’Alcova (77) van ser els dos detalls més destacats. El Cubelles es va llançar a l’atac però Victor Vilarrasa es va mantenir ferm

L’encert dels penals

La clau definitiva del títol serien els penals i va acabar 2-4 per al Parets. Van marcar Monpart, KasmiValcorba i Labiano mentre que pel Cubelles van anotar Caparrós i Romeu, però van fallar Enfedaque i Ivan Valero.

FITXA TÈCNICA

PARETS, 2 (4)

Victor Vilarrasa, Sergio Giménez, Montpart, Cabriti (Adrià Labiano 69′), Sergio Sánchez ©, Carles Ferrer, Vallcorba, Oscar Reche, Alcoba, Pluvins (Mousa 80′) i Calatrava (Yalal Kasmi 63′).

CUBELLES, 2 (2)

Gerard Pedrosa, Biel Alfonso (Enfedaque 68′), Francisco Caparrós, Javier Pardo (Masana 58′), David Kees, Miguel Sicília (Gerard Romeu 58′), Francesc Medina, Jan Casas (Van der Brook 68′), Ivan Valero, Nil Lorente i José Luis Pardo.

ARBITRES: Heaven Núñez/Oscar Milé/Jordi Ortiz/Pol Arenas. Grogues a Monpart /Romeu. Vermella a Alcoba (77’)

GOLS: 0-1, José Luis Pardo (1’), 1-1Alex Calatrava (22’), 2-1 Peyas 837’), 2-2 Francesc Medina (43’)

ESTADI: Municipal de Palamós